VELIKOBOŠNJACI I TURCI, PROČITALI SMO VAS – MUSLIMANSKIM IZBJEGLICAMA NASTAVLJA SE VELIKOBOŠNJAČKA RATNA OPERACIJA NERETVA 93`

Vrijeme:6 min, 34 sec

 

 

Bosna i Hercegovina je protektorat paradržava, naseobina i poligon za treniranje bošnjačke majorizacije Hrvata. Tri totalno podijeljena društva (bošnjačko, srpsko i hrvatsko) nisu u stanju sročiti niti jednu zajedničku vremensku prognozu jer Sarajevo sebi prisvaja pravo kako će samo kod njih biti sunčano. U takvom velikobošnjačkom smogu i iščekivanju njihovih novih podvala nisu mogući nikakvi kompromisi nego samo mrtva straža s otkočenom spremom. Najnovija podvala je preseljenje muslimanskih izbjeglica iz Sarajeva u Hercegovinu, točnije Salakovac kod Mostara, bez prethodne konzultacije vlasti Hercegovačke-Neretvanske Županije (HNŽ) s hrvatskom većinom stanovništva. Umjesto smještaja u praznim objektima u Sarajevu, Zenici, Maglaju ili Tuzli, gdje za jako religiozne muslimanske izbjeglice na svakih pet metara strši jedna džamija, izbjeglice deportiraju u Hercegovinu te će se za vjerske potrebe uskoro morati i džamija graditi. Živi bili pa vidjeli.

Većinom ekonomski migranti i pripadnici isilovske vojske iz Sirije, Iraka, ali i Afganistana, Pakistana, Maroka, Libije … zakamuflirani u izbjeglice mjesecima su kampirali u sarajevskom parku. Sada kada je otoplilo smeta im vrućina pa je gradska čistoća Sarajeva odlučila preseliti ih u hladnije krajeve, odnosno u Hercegovinu koja je poznata po sibirskoj hladnoći. Ne daj Bože da je to jednostrana odluka bošnjačkih vlasti, a zna se i zašto baš u ovom trenutku i baš u Hercegovinu. O tome nakon redoslijeda događaja.

Blokada hrvatske policije HNŽ ispred tunela na prijevoju Ivan Sedlo

 

Prijevoj Ivan Sedlo. Na izlazu iz tunela Ivan, koji je na teritoriju Hercegovačko-neretvanske županije, policija HNŽ vratila je autobuse s izbjeglicama na drugu stranu tunela unutar teritorija Sarajevskog kantona (oni ne spikaju županija) koji tu završava ili počinje, ovisno o kutu gledanja.  Sada bošnjačko službeno Sarajevo traži glavu policijskog komesara HNK Ilije Lasića s optužnicom da je “na svoju ruku jednostrano direktno derogirao odluke državnih organa vlasti”. Kao opomenu drugim Hrvatima bošnjačkoj vlasti je lakše tražiti glavu jednog hrabrog hrvatskog policajca nego kompletne vlasti Županije s hrvatskom većinom.

Od bošnjačkih vlasti ucijenjen brojnim aferama marionetski ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić kazao je kako će policijski komesar Hercegovačko-neretvanske županije Ilija Lasić danas morati biti priveden u pritvor Tužiteljstva BiH. To je otprilike slika trodijelne vlasti u bošnjačkom kalifatu. Ministar sigurnosti naređuje Tužiteljstvu BiH i ta njegova naredba bit će izvršena – jamči nam ucijenjeno Meketalo kojem za vratom štekaju brojne tužbe. U BiH je lakše uhititi Hrvate nego li Muji naplatiti parkirno mjesto.

O čemu je riječ pojasnio je premijer Vlade HNŽ Nevenko Herceg u svojem priopćenju za javnost u kojem prosvjeduje “u vezi s pokušajem dovođenja većeg broja osoba u Izbjeglički kamp Salakovac. Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona, niti Grad Mostar, nisu uopće kontaktirane niti konzultirane o mogućem dolasku većeg broja osoba u Izbjeglički kamp u Salakovcu. Stoga se postavlja pitanje tko je i na koji način donio odluku o njihovu upućivanju u Hercegovačko-neretvanski kanton. Tvrdimo kako je donošenje takve odluke, ma tko da je donio, eklatantan primjer neuvažavanja ustavne strukture BiH i pokušaj destabilizacije HNK, što nećemo dopustiti”.

Podrazumijeva se kako bošnjački mediji i vlast niti ne spominju svoju jednostranu odluku koju nameću bez prethodne konzultacije sa županijskim vlastima HNŽ, jer tko je vidio da se Hrvate u BiH nešto pita. Kada Sarajevo odluči Hrvati ne smiju bega u oči gledati nego pognute glave okrenuti se i njihovu naredbu bespogovorno izvršiti.

Bošnjački mediji i vlast sinkronizirano nariču o kaotičnom stanju jadnih, uplašenih, bespomoćnih, u sat vremena vožnje pregladnjelih i žednih izbjeglica koji su slučajno još i muslimanska braća. Znate, jadnici čekaju na otvorenom dok su do danas u Sarajevu bili u natkrivenom parku.

Molim?! Niste čuli kako je bošnjačko Sarajevo jedini grad u svijetu koji ima natkriven park s centralnim grijanjem, sanitarnim čvorom, toplom i hladnom vodom. Svašta?! To vam je onaj „bečki WC“ kada pored ulice čučneš poradi nužde, a onda se bečiš hoće li netko naići.

 Afro-azijske izbjeglice u sarajevskom parku

 

„Na Ivan Sedlu ljudi su isprepadani, plaču i boje se deportacija”, licajući u suzama izvještavaju bošnjački mediji uz svima nama poznate manipulatorske fotoilustracije. Na slici u prvom planu obvezatno vidite par žena i djece, a iza njih stotine mladih i vojno sposobnih muškaraca ali se piše samo o ugroženosti velikog broja žena i djece. Čim su izašli na sarajevsku stranu tunela izbjeglice su kao po komandi počeli od iscrpljenosti padati u nesvijest. Jednosatno putovanje autobusom od Sarajeva do Ivan Sedla puno je duže i iscrpljujuće nego li od Sirije, Iraka, Pakistana, Maroka, pa do Sarajeva.

 

Hitna pomoć pomaže Istanbulskoj rodnoj ideologiji u poodmakloj trudnoći, okruženoj brojnom bespomoćnom dječicom i ženama. Iza djelatnika prve pomoči čuče dvije babice i spremno čekaju.

 

Brojna uplašena dječica i žene

 

Ugrožena plavuša iz Pakistana volontira

 

Stotine ugroženih žena i među njima još jedna plavuša iz Sarajeva. Original bošnjački fašizam – zbog boljeg raspoznavanja namjerno su se ofarbale u plavo.

 

Još jedna manekenka plavuša u ugroženom muškom haremu

 

Konačno jedna žena i dvoje djece dovedenih ekstra za fotoshooting novinara klitoris.ba.

 

Ekskurzija s ugroženim muslimanskim ženama i djecom ukrcava se i nastavlja put za Mostar. Crnoputi tip pita jednu od tri plave turističke voditeljice – Plavušo koliko košta? Čekaj da na mobilnom pitam šefa Bakira.

 

Danas poslije podne ekskurzija iz Sarajeva ipak je u Salakovac sretno doputovala. Sada je Sarajevo odahnulo jer će njihova braća po Mostaru krasti, napadati žene, tjerati ljude na ulicama da im daju novce, dilati drogu i još pokoji kriminal. Sitnica.

Zašto Sarajevo svoju muslimansku braću upravo sada preseljava u većinom Hrvatima naseljenu Hercegovinu, točnije u Salakovac kojeg su brže bolje preimenovali u centar za zbrinjavanje imigranata?! Želja je jednim udarcem postići više ciljeva.

Naime, za dva dana 20.05.2018. u Sarajevu će turski predsjednik Erdogan održati svoj predizborni miting jer u BiH ne žive Bošnjaci – to je propagandni trik – nego Turci, jelte?!

Alija Izetbegović je na samrti ostavio BiH u amanet Erdoganu, jamče to Erdogan mali žućo Bakir Izetbegović koji je navodno sve to svojim ušima čuo jer je bio tamo u trezoru Sarajevske banke. Elem, ne bi bilo fino ako turski predsjednik Erdogan u svojoj kalifatskoj pokrajini doživi neugodnosti jer među izbjeglicama iz Sirije i Iraka ima onih koji bi mu se rado krvi napili. Nije ni fino da se po Sarajevu razbacuje novcima, a nema za izbjeglice braću muslimane. Znači, Sarajevo se mora okupati i od potencijalno opasnih izbjeglica očistiti. Zatim ujedno svu tu muslimansku braću podvaliti ustašama u Hercegovini i tako poboljšati muslimansku krvnu sliku Hercegovine. Dodatna dobitna kombinacija je što se te muslimanske izbjeglice može tu stacionirati u ulozi „spavača“, pa kada zatreba, a zatrebat će, onda ih iskoristiti protiv ustaša u Hercegovini, ali i u Dalmaciji u HR.

Eto to je glavni razlog zašto su izbjeglice uopće tu u BiH, i zašto ih se gura prema krajnjem odredištu u Neumu. Kad Hrvatska može na svojem teritoriju graditi Pelješki most bez bošnjačke dozvole, mogu i Bošnje svojom afro-azijskom muslimanskom braćom zapištati teritoriji koji planiraju prisvojiti.

Znate ono kad se Fati seksalo pa je Muji u krilo sjela. Umjesto dolje Mujo je nju mazio gore po glavi. Dojadi Fati predigra i pita ga – Zašto me Mujo maziš gore po glavi, a ne dolje? Zato što me ne slušaš od danas te j…m u glavu. Eto tako i Velikobošnje u BiH maze Hrvate po glavi, pardoniram, j…u ih u glavu.

Hrvatska država sa „sigurne“ udaljenosti sve to mirno promatra u europskom duhu razumijevanja jer,  „oštroumno“ je zaključila, ne radi se o njihoj glavi. Jelte?!

 

Filip Antunović/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)