MARTINOVIĆ: MUP HNŽ-a zakonito štiti građane, Špago nepotrebno polarizira javnost

Vrijeme:1 min, 1 sec

 

 

Zamjenik predsjedatelja Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Tomislav Martinović smatra kako je predsjedatelj Skupštine HNŽ-a Šerif Špago svojim današnjim izjavama “bespotrebno polarizira javnost”.

 

“U trenutcima kad se događa velika kriza s migrantima na području ove županije, predsjedavajući Skupštine HNŽ -a, Šerif Špago bavi se pitanjima koje ne pridonose rješavanju problema.

Kao najodgovornijoj osobi u vrhu zakonodavne vlasti današnji prioritetni zadatak bi mu trebao biti da sazove kolegij Skupštine HNŽ i uspostavi koordinaciju sa županijskom Vladom, Gradom Mostarom i odgovornima u Vijeću ministara BiH, kako bi dobili jasne odgovore u pokušaju rješavanja ovog problema, a ne bavljenjem statusom ravnatelja policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Do ovog trenutka predsjedavajući Skupštine, kako je meni poznato, nije učinio ništa po tom pitanju.

Nažalost moramo konstatirati kako predsjedavajući Skupštine očigledno ne razumije veličinu i složenost problema, moguće posljedice za naše građane i stabilnost županije, niti je svjestan svoje odgovornosti u ovoj poziciji.

Njegov istup ne ukazuje na želju za pomoći osobama koje su se našle u nedaći, niti pridonosi rješavanju trenutne situacije, već naprotiv, koristeći njihov položaj stvara dodatne i bespotrebne političke polarizacije”, stoji na kraju priopćenja za javnost zamjenika predjedatelja Skupštine HNŽ-a Tomislava Martinovića.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)