HUMANITARNA AKCIJA POLIKLINIKE GLAVIĆ DUBROVNIK: “Robotikom do samostalnog hoda”

Vrijeme:1 min, 43 sec

 

HUMANITARNA AKCIJA POLIKLINIKE GLAVIĆ DUBROVNIK

„Ovdje nismo kako bismo iz života za sebe izvukli sve što možemo, nego kako bismo pokušali usrećiti druge.“ riječi su začetnika moderne medicine, dr. Oslera čijom se mišlju vodimo u želji da uz pomoć još jedne HUMANITARNE AKCIJE pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, onima od kojih su mnogi odustali.

Potaknuti brojnim medicinskim napretcima naših pacijenata koji su se, upravo zahvaljujući najučinkovitijoj neurorehabilitaciji robotikom na LOKOMATU, vratili samostalnom životu te stali na vlastite noge i osjetili ljepotu samostalnih koraka, Poliklinika Glavić Dubrovnik odlučila je podijeliti uspjeh projekta “Robotikom do samostalnog hoda i smanjenja stope invalidnosti” SUFINANCIRANOG iz FONDOVA Europske unije te pokloniti BESPLATNU NEUROREHABILITACIJU za PET najpotrebitijih pacijenata iz zemalja članica Europske unije, ali i iz zemalja koje će to tek postati.

Stoga, pozivamo i Vas da zajedničkim snagama i širenjem dobrih vijesti pomognete da ovaj krug sreće i dobrote dođe do svih pacijenata, posebno onih ekonomski najugroženijih među nama, kojima bi neurorehabilitacija robotikom uz pomoć nasuvremenije tehnologije, mogla vratit ono najvažnije – nadu, nadu u neko bolje sutra i mogućnost nekog novog početka i samostalnijeg života o kojem su do sada samo mogli sanjati.

Obavijestite vaše najbliže, susjede, prijatelje, poznanike i sve one koji možda nemaju mogućnost pristupa modernim tehnologijama o ovoj akciji Poliklinike Glavić Dubrovnik i neka nam svoju medicinsku dokumentaciju pošalju na e-mail humanitarna.akcija@poliklinika-glavic.hr zaključno s 11.05.2018.

Stručni neurorehabilitacijski tim Poliklinike Glavić koji se sastoji od neurologa, fizijatara i fizioterapeuta pregledat će svu pristiglu dokumentaciju te, ovisno o brojim medicinskim i ne medicinskim faktorima, odlučiti o pet najpotrebitijih pacijenata koji će dobiti potpuno besplatnu neurorehabilitaciju u Poliklinici Glavić Dubrovnik.

Odluku o primanju u neurorehabilitaciju robotikom u Poliklinici Glavić Dubrovnik pacijenti će dobiti 14. svibnja 2018., a ciklus rehabilitacije započet će se provoditi već od 01. lipnja. 2018. godine.

Ova akcija ne odnosi se na naše pacijente koji već imaju dogovorene upisane humanitarne termine za 2018.godinu.

Pomažući drugima i dajući dio sebe ostavljamo ovaj svijet ljepšim mjestom za one koji dolaze.

 

Facebook/ https://www.facebook.com/Poliklinika/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)