25 godina Udruge roditelja poginulih branitelja PGŽ; Lijepa li si digla i Komadinu na noge

Vrijeme:57 sec

 

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.

 

– Ma kolike bile morske dubine i nebeske visine, veća su djela hrabrih ljudi Primorsko goranske županije. – rekla je Marija Kovač, predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Primorsko goranske županije. U svom je govoru još jednom pozvala Grad i Županiju da napokon isklešu imena poginulih sinova na Mostu hrvatskih branitelja u Rijeci kako bi Most postao dostojan imena kojeg nosi.

 

 

U Domovinskom ratu poginulo je 206 hrvatskih branitelja Primorsko goranske županije, a u Udruzi je djelovalo tristorinjak članova, a danas ih je još 77, vjerih svom programu DA SE NE ZABORAVI.

Svečanom obilježavanju prisustvovali su, uz roditelje, obitelji, branitelje i prijatelje, Msgr. Ivan Devčić, riječki nadbiskup i metropolit, župan Zlatko Komadina, predstavnik Grada dr. Nikola Ivaniš, Dinko Tamarut predsjednik SAB-a PGŽ-a, a kroz program je vodila kćerka poginulog branitelja Maja Ševerdija.

Vladimira Mikler podigao je sve na noge, uključujući Zlatka Komadinu, izvodeći  pjesmu Marka Perkovića Thompsona – Lijepa li si.

 

Jedinstveni u ljubavi za Hrvatsku, srce kuca kao jedno.

 

Vedrana Spadoni/Hrvatsko nebo

Odgovori