Doc. dr. sc. Vlatka Vukelić kao lider HSP AS te pravaškog i domoljubnog okupljanja nema alternative!

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Vukovar, 24.04.2018.

Predmet: Doc. dr. sc. Vlatka Vukelić kao lider HSP AS te pravaškog i domoljubnog okupljanja nema alternative!

Kao utemeljitelj HSP AS, stožerne i trenutno najsnažnije pravaške stranke ali i kao visoki stranački dužnosnik, član Predsjedništva HSP AS, moram iznijeti svoj stav i stav mojih suradnika. Svjedok sam svakodnevnih političkih manipulacija i iznošenja neistina u hrvatskom medijskom prostoru. Kao čovjek koji je dosljedno baštinio i provodio pravaške ideale dajem punu potporu dopredsjednici HSP AS doc. dr. sc. Vlatki Vukelić da preuzme kormilo HSP AS ali i da nastavi započeti projekt pravaškog i domoljubnog okupljanja.

Svako tko se bavi politikom ima pravo na političke ambicije pa čak i onda kada su one nerealne i neostvarive ali nema pravo koristiti se političkim mehanizmima neprimjerenim sadašnjem političkom trenutku. U skladu s tim u ime vukovarskih starčevićanaca kao član najviših stranačkih tijela ograđujem se od vanstatutarnih  aktivnosti na državnoj ili na razini Vukovarsko-srijemske županije.

Osobno nisam pozivan na tzv. sjednice Predsjedništva stranke ili Županijskog vijeća VSŽ kao i veliki broj legalno izabranih stranačkih dužnosnika. Ograđujem se od tamo nelegalno donesenih zaključaka a osuđujem i nelegalno održanu sjednicu tzv. Časnog suda.

 

S dužnim poštovanjem,

 

Bog i Hrvati!

Član Predsjedništva HSP AS  Tomislav Džanak

 

Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)