Josip Braco Peći: Uskrsla crvena zvijezda petokraka ponovno pali i žari mojom zemljom, našom zemljom

Vrijeme:1 min, 51 sec

 

Tragikomično je tijekom jučerašnjeg dana bilo pratiti nastojanje “hrvatskog” mainstreama u pokušaju preodgajanja Hrvata, Svi mainstream mediji gurali su u prvi plan državnu komemoraciju u Jasenovcu, kojoj su nazočili predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatskog sabora…

Skupilo se svega stotinjak ljudi, a medijski “odjeknulo” kao da ih je bilo sto tisuća. Revno su prenošene izjave Plenkovića i Jandrokovića o osudi “ustaške zločinačke tvorevine” Nezavisne Države Hrvatske.

Sve ovo garnirano je slikama dvojice pripadnika HOS-a, koji su na mjestu gdje je bila spomen-ploča poginulim suborcima, stajali sa zastovom ratne postrojbe HOS-a na kojoj je ispisan “ustaški” pozdrav Za Dom spremni!

U temi dana nakon HTV-ova Dnevnika kod Zrinke Grakalić gostovao je veliki hrvatski suverenist, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, kojemu je voditeljica, između ostalih, postavila pitanje, kako su ta dvojica HOS-ovaca uspjeli uteći hrvatskoj policiji.

Dakle, kako su uspjeli uteći noseći regularnu zastavu regularne postrojbe oružanih snaga iz Domovinskog rata, hrvatskoj policiji?

Bože, oslobodi me napasti psovanja!

Po čemu se to današnja HRT razlikuje od radmanovske, koja je “žarila i palila” u vrijeme Milanovićeva mandata na čelu Vlade?

U dvadest i petoj minuti Dnevnika stidljivo je emitiran prilog o organizaciji referenduma za uspostavu pravičnog izbornog sustava.

U Nedjeljom u dva kod Srbina, gostovao je predsjednik Židovske općine Zagreb Ognjen Kraus, koji se dobro “istresao” po Hrvatima, na opće zadovoljstvo svoga domaćina.

Da čovjek jednostavno ne povjeruje u kakvoj to državi živi.

Hrvatima se nameće kompleks povijesne krivice i to ide dalje. Znojio sam se gledajući sve to, ne zbog toga što sam osjećao sram, premda sam ga osjećao dijelom zbog činjenice da to sve Hrvati još uredno i plaćaju, već zbog bojazni, kako će na to reagirati moji prosječni sunarodnjaci.

Tko još aktualizira krivicu Nijemaca, Japanaca, Talijana, Madžara, Rumunja, Slovaka, Bugara, zašto ne reći i SRBA, za događaje iz Drugog svjetskog rata. I kome se to oni danas moraju ispričavati?

Nitko se nikome ne mora ispričavati osim Hrvata, koji su, očigledno, najzločestiji narod na kugli zemaljskoj.

Poslije Plenkovićeva vladanja Hrvatskom, bojim se, ostati će “spaljena” zemlja.

Uskrsla crvena zvijezda petokraka ponovno pali i žari mojom zemljom, našom zemljom.

Na nama je da tome stanemo na kraj, jednom, za uvijek.

 

Josip Braco Peći/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)