Zoran Mikulić SDP za Karamatića: Karamatić je šovinist i lutka na koncu Dragana Čovića

0

 

Zoran Mikulić, član predsjedništva SDP-a BiH uputio je niz uvreda na račun šefa HSS-a u BiH i izaslanika u Domu naroda državnog parlamenta. Rekao je da je Karamatić šovinist koji iskorištava hrvatski narod i lutka na koncu Dragana Čovića…

Nedavno je Karamatić za Hrvate i Srbe u SDP BiH kazao da su “Hrvati i Srbi s halal-certifikatom”.

Temelj za ovu tezu lako je prepoznati. Naime, pri isticanju probošnjačkih stavova koje se u ovoj partiji nerijetko može čuti, glasovi Srba i Hrvata utihnu, a redovito izostaju i reakcije na prividnu građansku politiku ove stranke.

Karamatićevu izjavu komentirao je Zoran Mikulić član predsjedništva ove partije.

Čovićeva lutka

Mikulić je kazao da je Karamatić šovinist i lutka na koncu Dragana Čovića.

„Nedopustive su šovinističke izjave Marija Karamatića, koji, štiteći se nacionalnim plaštom za vlastito profitno i interesno pozicioniranje, napada članove SDP-a, nazivajući ih Srbima i Hrvatima sa halal certifikatom.

SDP neće pasti u zamku nacionalističkog prepucavanja, u koje nas povlači Karamatić, uz asistenciju HDZ-a i njihovog privatnog političkog projekta HNS-a. Nije SDP kriv što je Karamatić lutka na koncu kojom rukovodi Dragan Čović i koji na najniži način vrijeđa sve one koji ne misle kao njegov veliki vođa.

Što se nas tiče, a to smo istaknuli više puta, a što se i potvrđuje iz dana u dan, očigledno je da raste strah nacionalističkih stranaka od jačanja SDP-a. Odatle dolaze i izjave Karamatića da SDP vrši torturu nad Hrvatima, što je nova razina vlastitog sramoćenja i vrijeđanje inteligencije hrvatskog naroda, na čiji račun Karamatić odlično živi”, smatra Mikulić.

Odgovorio mu

Pitali smo Karamatića da komentira Mikulićeve navode, a Karamatić je rekao da to nije istina:

“Čak i da to jest istina, a nije, poručio bih kolegi Mikuliću da je u svakom slučaju bolje biti lutka na koncu akademika i sveučilišnog profesora, nego inspektora s pijace. Gospodin Mikulić je upravo to, lutka na koncu inspektora s pijace Nermina Nikšića”, rekao je kratko Karamatić za Dnevnik.ba.

 

I. C. / Dnevnik.ba/http://dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara