VIDEO NAŠA TV/ Zločini tzv. ARBiH nad Hrvatima se negiraju i ne kažnjavaju a zločini HVO-a nad Bošnjacima su genocid?

Vrijeme:2 min, 9 sec

 

Na portalu Hrvatsko nebo ste već mogli čitati da su osam puta više Hrvata ubili su neki pripadnici tzv. A BiH nego što su neki pripadnici Hrvatskog naroda ubili Muslimana

 

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2018/04/16/zlocinacki-pothvat-tzv-abih-osam-puta-vise-hrvata-ubili-su-neki-pripadnici-tzv-a-bih-nego-sto-su-neki-pripadnici-hrvatskog-naroda-ubili-muslimana/

 

 Hrvatski politički i vojni dužnosnici  su za ratne zločine osuđeni pred Haškim sudom na ukupno 275 godina, dok su bošnjački vojni dužnosnici za višestruko veće zločine koje je počinila tzv. Armija RBiH nad Hrvatima osuđeni na samo 5,5 godina zatvora?

Pripadnicima  HVO-a  se sudi i po strožem Kaznenom zakonu BiH, a pripadnicima tzv. Armije RBiH po blažem kaznenom zakonu SFRJ-u?

Zašto se zločini Armije RBiH nad Hrvatima nazivaju “sporadičnim incidentima”, kao što to čini Bakir Izetbegović ili ih u cijelosti negira ,

 

 

 

a zločini pripadnika HVO-a nad Bošnjacima genocidom, kako je zločin u Ahmićima okarakterizirao bivši zapovjednik UNPRFOFOR-a u BiH Bob Stuart?

Kako je 3.900 hrvatskih branitelja proglašeno lažnima i oduzet im status branitelja i prava koja su na temelju toga imali?

O tome su u sinoćnjoj emisiji Argumenti Naše tv govorili ministar branitelja HNŽ Oliver Soldo, odvjetnik dr. Ivan Tomić,  Zvonko Vidović iz Zaklade za pružanje pravne pomoći hrvatskim braniteljima GV HNS BiH, hrvatski ratni veteran, bivši zapovjednik Zbornog područja HVO-a za Jugoistočnu Hercegovinu Petar Zelenika i jedan od organizatora HVO-a Dragan Pinjuh.

Pogledajte snimku emisije:

 

 Naša tv/https://www.youtube.com/Hrvatsko nebo

Odgovori