Zastupnik u prvom sazivu Hrvatskog sabora (1990 – 1992) Josip Peći: Skorom ratifikacijom Istanbulske konvencije izdat ćete ideale hrvatske suverenosti i na mala vrata uvesti rodnu ideologiju

Vrijeme:56 sec

 

Pismo upućeno Središnjici HDZ-a

hdz@hdz.hr
Ratifikacija Istanbulske konvencije

Poštovani,

Skorom ratifikacijom Istanbulske konvencije izdat ćete ideale hrvatske suverenosti i na mala vrata uvesti rodnu ideologiju u hrvatski odgojni i obrazovni sustav. Ovom konvencijom bogato hranite nevladine udruge (NGO), koje se ne bore za zaštitu žena i zaštitu od nasilja u obitelji, već žive od te “zaštite”. Zar to ne vidite? Zar stranka uistinu može biti talac jednog čovjeka – predsjednika Andreja Plenkovića?

Zadovoljavate apetite briselske birokracije i vaših aktualnih koalicijskih partnera, ali ostavljate na cjedilu i masu vaših birača koja će vas se odreći, otvarate frontalni sukob s našom majkom Crkvom. Zna se kako prolaze oni koji izdaju temeljna načela kršćanskog nauka. Zabijate posljednji čavao u lijes Hrvatske demokratske zajednice. Povratka više neće biti. No, bojim se da povratka neće biti niti za Hrvatsku domovinu.

Ovo vam piše jedan od utemeljitelja stranke na nacionalnoj razini, prvi predsjednik Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Vinkovci, član prvog Središnjeg odbora HDZ-a i zastupnik u prvom sazivu Hrvatskog sabora (1990 – 1992).

 

Josip Peći, mag. el.
31000 Osijek
Prolaz Lorenza Jagera 1

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)