Lavice i roditelji ispred zgrade hrvatske Vlade: Donesite novi zakon protiv pedofila i izbacite pedofiliju iz kurikula!

Vrijeme:3 min, 32 sec

 

Na Trgu Sv. Marka u Zagrebu, ispred zgrade hrvatske Vlade, Udruga Lavice za zaštitu i podršku žrtvama pedofila i Građanska inicijativa Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije, održale su konferenciju za medije. Traže hitno donošenje novog zakona za procesuiranje i adekvatno kažnjavanje pedofila, trenutno izbacivanje svih autora koji promiču pedofiliju s popisa školskih lektira, te trenutno izbacivanje tzv. spolnog odgoja iz kurikula jer se temelji na pedofiliji – a u školama je već 5 godina.

Anita Papa, predsjednica Udruge Lavice među ostalim je naglasila kako je važno hitno donošenje novog zakona, jer prema dosadašnjem kaznenom zakonu u Hrvatskoj za zlostavljanje i silovanje djece pedofili najčešće bivaju osuđeni tek kaznama društveno korisnoga rada.

Irena Petrijavčenin Vuksanović, 28. studenog 2017., predstavila je novi prijedlog tzv. “antipedofilskog” zakona, uvjeravajući nas kako će biti usvojen do proljeća 2018. god.“, rekla je Papa. Proljeće je i nema riječi ni u Saboru ni u Vladi o mijenjanju kaznenog zakona. Papa je otvoreno upitala: “Kada će se prestati štititi pedofili i tko stopira stupanje na snagu novoga zakona?“

Marija Plavotić, potpredsjednica Udruge Lavice istaknula je kako su u  hrvatskom nacionalnom kurikulu dva segmenta koja su povezana s pedofilijom: prvi je tzv. Spolni odgoj koji je već 5 godina u hrvatskim školama, a drugi je popis školskih lektira.

Navela je mišljenje stručnjaka koji su lektiru „Črna mati zemla“ autora Kristijana Novaka ocijenili apsolutno neprihvatljivom jer se u njoj promiče pedofilija – eksplicitno se opisuje pedofilski čin, brutalno silovanje malog dječaka.

Istaknula je kako se više od 17 tisuća ljudi u peticiji izjasnilo protiv autora koji promiču pedofiliju, te je istaknula: „Pozdravljamo izbacivanje autora Zorana Ferića s popisa školskih lektira, tražimo izbacivanje i autora Kristijana Novaka s popisa. Promicanje pedofilije u lektirama vidljiv je primjer institucionaliziranja pedofilije u školski sustav. Daleko gori i daleko manje vidljiv primjer od ovog je tzv. Spolni odgoj koji je temeljen na pedofiliji a koji je u hrvatskim školama već 5 godina.“, rekla je Plavotić.

O tzv. spolnom odgoju govorila je Gordana Maras iz Građanske inicijative Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije.

„Taj tzv. Spolni odgoj, koji se u sadašnjem kurikulu zove “Odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost”, povezan je s učenjem Alfreda Kinseya i s Institutom Kinsey. Kinseyeva je teza da su “Djeca seksualna bića od rođenja”. Kako je došao do te teze?

Kinsey je poticao i plačao pedofile da seksualno zlostavljaju dojenčad i djecu. Dao im je upute kako da bilježe ponašanje djece za vrijeme zlostavljanja. U svojoj knjizi objavio je tablicu u kojoj se navodi kako je, primjerice, dječak od 4 godine doživio 26 orgazama unutar 24 sata. Kao dokaz za orgazme Kinsey navodi da dijete plače, vrišti, doživljava konvulzije, odguriva zlostavljača, ponekad pada i u nesvijest.

Hrvatska javnost je još 2013. saznala kako su glavni autori tog tzv. Spolnog odgoja u Hrvatskoj Dubravko Lepušić, Amir Hodžić i Aleksandar Štulhofer. Također je hrvatska javnost još 2013. saznala kako je Aleksandar Štulhofer bio suradnik i stipendist Instituta Kinsey, te kako je surađivao s tri deklarirana pedofila.“, rekla je Maras, i zatražila trenutno izbacivanje tzv. spolnog odgoja iz svih škola jer je temeljen na pedofiliji.

Lavice i roditelji na kraju su zahvalile svim braniteljskim udrugama što su im dali podršku i što su i danas, na Trgu Sv. Marka, stali uz njih. Pozvale su i sve ostale udruge i organizacije da im se priključe, jer, kako kažu, „Ovdje nije riječ o svjetonazoru, političkom opredjeljenju ili o vjeroispovijesti. Pedofilija je univerzalno kazneno djelo.“

 

Pozvale su predsjednika hrvatskog Sabora, sve saborske zastupnike, predsjednika hrvatske Vlade i sve ministre u Vladi da hitno donesu novu, adekvatnu i učinkovitu zakonsku regulativu za procesuiranje i adekvatno kažnjavanje pedofila, te da iz svih, pogotovo iz odgojno-obrazovnih institucija izbace sve što je povezano s učenjem instituta Kinsey i s pedofilijom.

 

Podsjetimo, 28. veljače 2018. u otvorenom pismu hrvatskoj Vladi, Saboru i cijeloj hrvatskoj javnosti, zbog pedofilskog sadržaja, zbog sadržaja povezanog s pedofilijom i zbog autora koji su povezani s pedofilijom i/ ili promicanjem pedofilije, zatražili su:

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2018/02/28/udruga-lavice-zastita-i-pomoc-zrtvama-pedofila-zajedno-s-jos-dvije-udruge-i-dvije-gradanske-inicijative-uputile-su-pismo-predsjedniku-hrvatske-vlade-predsjedniku-hrvatskog-sabora-svim-saborskim/

 

Udruga Lavice za zaštitu i podršku žrtvama pedofila i Građanska inicijativa Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)