Mile Prpa: Plenkovićev Don Quijeteov juriš na vjetrenjače

Vrijeme:3 min, 1 sec

 

 

Kad je Milošević krenuo oružjem na Vukovar i na cijelu  Hrvatsku, potom i na Bosnu i Hercegovinu, a posebno i na Kosovo, to je i njega i Srbiju došlo skoro glave. U to vrijeme svi koji su zbrojili koliko je dva plus dva, bilo im je jasno da je njegov rat Don Quijeteov juriš na vjetrenjače, da nema nikakve šanse da ga dobije. U prvom redu što je protiv sebe imao oko 70 posto stanovništva Jugoslavije, plus i samu oporbu u Srbiji.

Hrvatska živi u vremenu kad njen Premijer, sa svih strana se čuje da ga doživljavaju neprijateljski nastrojenim, juriša na hrvatske duhovne vjetrenjače. Ali se  gadno vara. Duh hrvatstva živi još od sedmog stoljeća i “ugovora” s papom Agatonom – da Hrvati nikada neće napadati druge narode i otimati im njihove zemlje. Tada je obećana vjernost Svetoj Stolici, a Hrvati su tu vjernost održali sve do dan danas punih trinaest stoljeća.

Ovo me podsjetilo kad je opsjedan grad  Betulija, asirski vojskovođa Holoferno krenuo na Židove. Prije početka sukoba mudri ljudi su ga savjetovali, da prije nego otpočne rat, da dobro ispita da li su se Židovi nešto Bogu zamjerili, a ako nisu predložili su mu da odustane od rata kojeg sigurno neće dobiti, jer se taj narod misleći na Židove, uvijek pouzdava u Boga, koji je na njihovoj strani i da će se sigureno osramotiti. Doista cijelu vojsku je porazila jedna lijepa židovska udovica heroina Judita, koja mu je odsjekla glavu i vojska se razbježala.

“Ti si Petar, stijena na kojoj ću sagraditi svoju crkvu i vrata paklena je neće nikad nadvladati” (Krist).

Protiv Plenkovića je cijeli vjernički narod. Protiv njega je cijela Katolička crkva. Protiv njega su gotovo svi branitelji. Protiv njega je HAZU, protiv njega je Matica Hrvatska, protiv njega je cijelo hrvatsko iseljeništvo, protiv njega je Generalski zbor, protiv njega je najmanje i 80 posto HDZ-ovaca (ostalih 20 posto su ovce) i da sve skupa ne nabrajam, usudim se kazati da je protiv njega i duhovno Međugorje.

“Na ovu se naciju moj Protivnik (Sotona), razbjesnio, donoseći u nju tešku kušnju nasilja i rata…Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da  je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim ja sam sama označila čas njihova poraza.”

“Ne boj se stado malo, Vaša nebeska Majka udijelila vam je dar da se okupite sa svih strana u Njezinu pobjedničku četu.”(Gospina poruka)

Juriš Plenkovića na hrvatske duhovne vrijednosti, na obitelj, na kršćanstvo, na vjeru u Isusa Krista je nešto što je mnogostruko gluplje nego juriš Don Quijotea, viteza od Manche, na vjetrenjače.

Hrvatski narod je bogobojazan narod, i neka nikome više ne padne na pamet da iz duha hrvatskog naroda istjeruje Isusa Krista.

Nitko više ne obećava kao političar, a nitko manje ne drži do svojih obećanja kao političar.

(Codex moralis croaticum).

Koji je to spiritus movens zagovornika Konvencije da ih  tjera na prihvaćanje te Konvencije iako prihvaćanje nije  obvezno. Sigurno to nije svjetonzor.

Samo su dvije moguće varijante ili je doista riječ o sotonizmu što je teže vjerovati ili mirišu Judine škude.

Prema onome što je izneseno u javnim medijima, a još nitko to nije porekao, Istambulska konvencija teška je milijardu kuna svake godine. Pa tko se ogrebe, ogrebe. Tko jami, jami!

Prva žrtva je HDZ, čini se da puca po šavovima…!?  I pravo mu budi jer nema u sebi duhovnu snagu da se javno suprostavi nailazećem zlu.!

 

 Skupite se plemeniti (HDZ-ovci) i svoja srca stavite na Pladanj ljubavi.

(Codex moralis croaticum)

 

Mile Prpa/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)