HDZ U HRVATSKOJ STRAHOVITO GUBI POTPORU SVOJIH ČLANOVA, NA ČESTITKU USKRSA NA SLUŽBENOJ FB STRANICI DOŽIVJELI NEZAPAMĆEN LINČ OD SVOJIH FB PRATITELJA

Vrijeme:1 min, 0 sec

 

HDZ na svojoj službenoj FB stranici čestitao Uskrs i doživio do sada neviđene negativne reakcije svojih članova FB stranice. Naime od ukupno 121  komentara koliko ih je bilo kada smo mi uzeli screenshot skoro pa svi su bili krajnje negativni prema HDZ-u osobito Plenkoviću. Ovakvo što na službenoj FB stranici HDZ-a nije upamćeno kako postoji FB. Skoro svi komentari su bili kritički u kojima članovi FB stranice iskazuju ogromno razočarenje u HDZ i Plenkovića!

U prilogu vam dajemo na uvid deset slika u obliku screenshota, na svakoj slici u prosjeku jedanaest do dvanaest komentara ukupno oko 120 komentara i skoro su svi krajnje kritički usmjereni prema Plenkoviću i HDZ-u.  Iz ovoga nije teško donijeti zaključak da naručene ankete ne govore istinu o raspoloženju HDZ-ovog glasačkog tijela i da je definitivno to raspoloženje u velikoj mjeri poljuljano i da HDZ bilježi veliki pad svoje popularnosti kod svog glasačkog tijela. Tomu doprinose i propovijedi kardinala s oltara gdje osuđuju Istanbulsku konvenciju a samim tim šalju poruku velikom broju vjernika koji su glasači uglavnom HDZ-a da taj isti HDZ više nije poželjan i da radi protiv interesa Hrvatskog naroda.

Pogledajte komentare u prilogu:

Uredništvo / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)