KNEZOVIĆ ODGOVARA Knezović uputio Plenkoviću oštru kritiku zbog odnosa prema bh Hrvatima!

Vrijeme:56 sec

 

Andrej Plenković je danas kazao da će Hrvatska jednog ruskog diplomata proglasiti personom non grata, ubrzo je dobio i odgovor…

Plenković je komentirao ono što je Theresa May rekla na prošlotjednom sastanku u Bruxellesu.

Kazao je da se Hrvatska odlučila solidarizirati s Ujedinjenim Kraljevstvom. RH je jedna od 14 država koje će danas tijekom dana proglasiti jednog akreditiranog diplomata u Republici Hrvatskoj personom non grata. S te strane pokazujemo i konkretno da ne prihvaćamo ovakvu vrstu napada s kakvim je bila suočena Ujedinjena Kraljevina, rekao je, između ostalog Plenković osvrnuviši se na nedavne optužbe i umješanost ruske diplomacije u trovanje jednog diplomata.

Plenkoviću je na svojem Facebook profilu odgovorio Marijan Knezović prozvavši ga zbog manjka angažmana kad su u pitanju oni diplomati i veleposlanici koji godinama rade na štetu Hrvata u BiH.

“Jedva čekam kad će ovako protjerati i diplomate koji godinama otvoreno zagovaraju gaženje zajamčenih i temeljnih prava Hrvata u BiH. U tom slučaju mogu početi i od vlastitih redova”, napisao je Knezović uputivši kritiku premijeru zbog manjka angažmana po pitanju statusa Hrvata u BiH.

 

 

Dnevnik.ba/http://dnevnik.ba /Hrvatsko nebo

Odgovori