VIDEO KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI: Je li ovo kraj Europe kakvu poznajemo?

Vrijeme:2 min, 24 sec

 

Je li ovo kraj Europe kakvu poznajemo?

 

Nakon gledanja ovoga desetominutnog filma više ni u što ne možemo biti sigurni.

Pitamo se kada je svijet poludio. Tko bi trebao posjetiti psihijatra?

 

 

Prizor uobičajenoga dječjeg igrališta. Događa se u Norveškoj. Petogodišnjak se spušta velikim gumenim toboganom. No, pogledajte malo bolje! Ne vidite li da je tobogan u obliku golema penisa kroz koji izlazi dječačić bez ikakva srama. Jeste li šokirani? Revoltirani? Smatrate li ovo perverznim?

Nova moderna Europa želi se još više civilizirati. Najmanjoj djeci nastoje se od malena usaditi neke druge vrijednosti. U francuskom vrtiću djeci čitaju slikovnicu o malenoj lisici Ivanu koji ima dvije mame i o bebi pingvinu s dva tate. Predškolska djeca odgajaju se novim metodama i tehnikama.

Škole u Latviji i Njemačkoj odredile su ‘dan jednakih mogućnosti’ kada se dječaci odijevaju u djevojčice, a djevojčice u dječake pod parolom: „Važno je ući u tuđe cipele!“. Školom šeću učitelji u štiklama, haljinama i sa šminkom na licu. LGTB ideolozi diktiraju da djeca moraju sama odlučiti hoće li biti on, ona ili ono. Umjesto u sex shopovima u švicarskim trgovinama već se prodaju igračke s imitacijom ljudskih genitalija, a djeca sama kreiraju odjeću za lutke bez obzira na spol. Međutim, to nije ono najgore!

Slijedi slika engleske obitelji. Max je rođen kao normalan dječačić. Dvogodišnjega Maxa sada roditelji oblače u žensku odjeću, majka mu lakira nokte, u kosu stavlja špangice, daje mu lutke za igranje. Odjeven u roza kaputić Max odlazi na dječje igralište. Prema rodnoj teoriji ravnateljica švedske škole kaže da odgajaju djecu budućnosti koja su po rodu „ono“ smatrajući da je to demokratsko načelo – svako ljudsko biće ima ista prava, obveze i mogućnosti. Na školskom panou djeca sama odlučuju hoće li slike biti muškog ili ženskog spola. Djevojčice se potiču da se igraju s tehničkim igračkama, a dječaci borave u kuhinji.

Na filmskome festivalu u Berlinu nagrađen je film u kojemu je djevojčica odgojena u muškom rodu. Film doživljava nevjerojatan uspjeh među učenicima u francuskim školama. Učenicima se postavlja anketno pitanje: kada čovjek postaje heteroseksualan te je heteroseksualnost samo faza u čovjekovu razvoju. Na međunarodnoj UN-ovoj konferenciji u Pekingu 1995. godine ukazano je na razlike između dječaka i djevojčica. Primjerice, djevojčice čitaju kudikamo bolje nego dječaci. Stoga jedan njemački novinar izvodi zaključak da je riječ o rodnoj ideologiji, a ne o znanosti!

No, LGTB zajednice i sljedbenici nove rodne ideologije sve više propagiraju netradicionalne obiteljske vrijednosti kao na primjer norveški ministar obitelji lijeve političke orijentacije. Sve više novca ulaže se u dječje vrtiće koji afirmiraju nekonvencionalne vrijednosti.

Pitamo vas, dakle, želite li svojoj djevojčici čitati bajke o dvije zaljubljene princeze ili želite jednoga dana gledati svoju malenu princezu kako se udaje za muškarca svoga života?!

Želite li i dalje očuvati one tradicionalne obiteljske vrijednosti?

 

Uredništvo Hrvatskog neba 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)