Vlado Glavaš: CILJ ISTAMBUSLKE KONVENCIJE SVIM ZASTUPNICIMA HDZ-a U HRVATSKOM SABORU

Vrijeme:2 min, 54 sec

 

Vlado Glavaš
Zagreb,19. ožujka 2018.

                     CILJ ISTAMBUSLKE KONVENCIJE

              SVIM ZASTUPNICIMA HDZ-a U HRVATSKOM SABORU

Poštovani zastupnici i stranačke kolege,

Kao jedan od utemeljitelja HDZ-a, obraćam vam se (ne samo u osobno ime nego i u ime brojnih prijetelja i znanaca diljem Hrvatske i izvan Domovine) sa jednim velikim i za Hrvatski narod presudnim pitanjem; „koliko ste svjesni da je pred vas stavljena na ovotjednu odluku ISTAMBULSKA KONVENCIJA, koja je njezina prava svrha i konačni cilj, koliko njezin sadržaj poznajete – ako ne zašto ne – hoćete li odluku donositi, prema svojoj savjesti i na temelju prave istine ili po diktatu“?

Poglavari Katoličke crkve od Vatikana do Hrvatske, vjerskih predstavnika Muslimana i Hrvatske pravoslavne crkve, te brojni znanstvenici raznih profila svjetskog glasa, neovisni pravni stručnjaci (uključujući brojne utemeljitelje HDZ-a, Udruga hrvatskih povratnika, braniteljske udruge čiji su članovi krv prolijevali protiv ovakvih planova i podvala, većina čanova HDZ-a, a da ne govorim o ostalom hrvatskom puku koji se zgraža i na samu pomisao na pristanak ovim zakulisanim zlobnim igrama) tvrde da ova KONVENCIJA na dulji rok ima za cilj uništiti obitelj, vjeru i naciju, a sve pod krinkom borbe protiv nasilja. Incijatorima i zagovornicima ove KONVENCIJE se žuri jer hoće brzinom i ucjenom ostvariti svoju zamisao, svoj konačan cilj. Sve to pod izgovorom da ova IK u sebi nema ništa sporno i da protivnici nisu dobro pročitali sadržaj. Drugim riječima, svi protivnici su glupi, ludi i zlobni, a samo zagovornici DOBRI, PAMETNI I PLEMENITI koji u tome ne vide ništa loše nego samo dobro. Ključno pitanje zagovornicima ove IK zašto je oni forsiraju kada su sve glavne njezine odrednice već ozakonjene u RH, te umjesto borbe za provedbu tih zakona za sve a ne samo za neke, oni nam nameću ZAKONE IZNAD ZAKONA. Ukoliko se ova KONVENCIJA usvoji u Hrvatskom Saboru, znate li da IK zakonski automatski postaje iznad ZAKONA I USTAVA RH, da Hrvatska gubi svoj suverenitet i da smo u većoj opasnosti nego 1990., te da će njezino provođenje pratiti „nevladine“ udruge iz Srbije i Crne gore – udruge političkog usmjerenja Rade Borić koja organski ne podnosi ništa što je na dobrobit Hrvatske.

Poštovani zastupnici HDZ-a u Saboru RH, pred vama je povjesna odluka – posebno zagovornicima IK da prije dizanja ruke ZA provjerite što se događa u Njemačkoj, Portugalu, Nizozemskoj, Francuskoj, USA, Kanadi i… nakon ove isforsirane IK, provjerite svoje biračko tjelo koje bi trebali slušati i njemu odgovarati a ne naredbama tuđinaca i ucjenama raznih interesnih skupina, zatim što vas je vjera učila i koje su dužnosti svakog građanina RH u zaštiti hrvatskih državnih i nacionalnih interesa.

Gospodo, pred vama je povjesna odluka HOĆETE LI BITI HRVATSKI IZDAJNICI POPUT PRIBIČEVIĆA 1918., ILI ONE STJEPANA RADIĆA IZ 1928. – NE IDITE KAO GUSKE U MAGLU (upućene Hrvatima po nacionalnosti a po djelu tuđe sluge) ILI TITA I PARTIZANA 1945., TE PLJUNUTI NA OBNOVITELJA HRVATSKE DRŽAVE I HDZ-a DR FRANJE TUĐMANA, HRVATSKE BRANITELJE, SVOJU VJERU KOJA VAS JE UČILA ne u duhu IK, POGAZITI OBEĆANJA BIRAČKOM TIJELU i… ILI ĆE TE ODLUČNO REĆI NE IK, NE NIKAKVIM NAREDBAMA I DIKTATIMA IZVANA I IZ HRVATSKE NA UŠTRB HRVATSKE SLOBODE ZA KOJU SU HRVATSKI NARAŠTAJI KRV PROLIJEVALI I, NE NA UNIŠTENJE OBITELJSKIH I NACIONALNIH VRIJEDNOSTI, KAO I SLOBODU VJERE, te sa takvim odlukama s ponosom i glavom gore ići u svoje obitelji, prijateljima, izbornoj bazi i…!!!

U dobrom duhu očekujem vašu presudnu i povijesnu odluku za dobro Hrvatske – a ne za tuđina i zamaskiranim interesima!

Vlado Glavaš       

 

 Hrvatsko nebo 

Odgovori