Prof.dr.sc. Mihovil Biočić: OTVORENO PISMO ČLANOVIMA NACIONALNOG VIJEĆA I PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a

Prof.dr.sc. Mihovil Biočić

Član HDZ-a od 1990.

Kaštel Sućurac

Kaštela, 12. Ožujka 2018.

OTVORENO PISMO

POŠTOVANI ČLANOVI NACIONALNOG VIJEĆA

I PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a

Na današnjoj sjednici, odlučivat će te o ratifikaciji Istambulske konvencije (u daljnjem tekstu IK). Odluka koju će te donijeti, može biti sudbonosna za cjelokupno hrvatsko društvo, za stranku i u političkom smislu, za sve one koji su svojom slobodnom voljom pristali na ratifikaciju Istambulske konvencije.

Podsjećam vas da je:

HDZ izvorno i trajno stranka demokršćanske orijentacije, a IK je protivna kršćanskom nauku, znanosti i prirodnim zakonima.

Mantra o zaštiti žena od nasilja, koja nam se nameće kao glavni sadržaj IK, je prozirna da nitko pametan ne vjeruje, da vi u to vjerujete. Sve što sadrži ta zloglasna konvencija o tobožnjoj zaštiti žena, sadrže i naši zakoni. Ako je to nedovoljno, promijenimo, postrožimo i ako treba dodajmo i nove zakone. Međutim, to ne zadovoljava moćnike izvan Hrvatske koji nam nameću ono drugo, a to je pojam Rodne ideologije.

Ratifikacijom i primjenom IK u Hrvatskoj, nastat će u dijelu zakonodeavstva, stanje svojevrsne nadvlade, koja će biti iznad Ustava, a brojne tzv. nevladine udruge, dobro sponzorirane od izvjesnih inozemnih centara,  moći će nadgledati dosljednu provedbu IK, i terorizirati sve od vrtića nadalje. Relativizirati će se i rastakati vrijednosti na kojim je tisućljećima opstao naš narod, ali što je još razornije i agresivnije, relativizirat će se i negirati  prirodni zakoni!   Znanost opovrgava postojanje Rodne ideologije koja je dio IK. Poštovani, dijete se rađa ili žensko ili muško, a ne neodređnog spola. To nije izbor, to je zadano!  Postoje izrazito rijetke iznimke, koje sam kao dječji kirurg u gotovo četrdesetogodišnjoj praksi  vidio. To su dakle, izrazito rijetke pojave, a ne pravilo i tim osobama treba pomoći. To što brojni aktivisti, lobisti i rekao bih anarhisti svega i svačega, žele razoriti djetetu obiteljsku sredinu, najdraži pojam majke, oca i pretvoriti u roditelj 1, roditelj 2, trudnu osobu, umjesto trudne žene – majke, razoriti prirodne morfološke i psihološke razlike između spolova, razoriti obitelj… Kome to treba? Je li to u prilog demografske obnove hrvatske države?

Poštovani, HDZ je stranka koja je povela hrvatski narod u obnovu davno izgubljene države, od tuđinaca osporavane slobode i tisućljetnih vrijednosti. HDZ je ključ sigurnosti opstanka države. Budite vrlo oprezni u donošenju odluke o IK. Nemojte se zavaravati djelomičnom ratifikacijom! Trenutni položaj koji ste svojim političkim radom zaslužili, ne daje vam pravo da ga iznevjerite za pomodnu i nametnutu ideologiju, stranu demokršćanskoj stranci i golemoj većini hrvatskoga naroda, koja vas može politički koštati. Bilo je na vašim mjestima, politički i jačih osoba, gdje su danas!?

Zaključno: Molim vas da dobro procijenite posljedice svojih odluka po Hrvatsku i HDZ. Prošlo je vrijeme bespogovornog pokoravanja autoritetima i proslo je vrijeme bespogovornog služenja moćnicima izvan Domovine. Ili smo suvereni ili nismo! Vi će te danas i o tome odlučivati!

S poštovanjem

Mihovil Biočić

Hrvatsko nebo

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)