Daran Bašić: Bakir lažac Izetbegović nastavlja besramno lagati

Vrijeme:2 min, 35 sec

 

Besramni lažljivac Bakir Izetbegović po tko zna koji put laže baš kao što je lagao i njegov babo Alija Izetbegović .U najnovijem istupu ponavlja da su tražene izmjene Izbornog zakona  ” samo “mantra” koja  takvo značenje ima samo za Čovića i njegovu stranku “.

 “….Komentirajući novinarima u Sarajevu nedavnu izjavu predsjednika HDZ BiH i predsjedatelja Predsjedništva BiH Dragana Čovića kako su izmjene izbornog zakona trenutačno “pitanje svih pitanja” u BiH, Izebegović je kazao kako je to “mantra” koja je takvo značenje ima samo za Čovića i njegovu stranku.

“Imamo (izborni) zakon, imamo ustav i po njemu će biti izvršen izbor članova Predsjedništva. I onako kako smo upozoreni od Vijeća za vanjske poslove EU, nećemo napraviti niti jedan korak u odmicanju od presude Europskog suda za ljudska prava u slučaju ‘Sejdić i Finci’, odnosno od građanskog principa, zato što gospodin Čović smatra da to treba. Dakle nećemo to uraditi”, bio je izričit Izetbegović u odbijanju mogućnosti promjene načina izbora hrvatskog odnosno bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, prenosi Hina…….”

 

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2018/03/04/izetbegovic-izmjene-izbornog-zakona-bitne-samo-hdz-u-bih/

 

Da izmjene Izbornog zakona nisu samo mantra Čovića i HDZ-a BiH  kako to besprizorni lažljivac Bakir želi predstaviti javnosti lako je dokazati .

15. veljače sastalo se predsjedništvo HNS BiH i donijelo jednoglasan stav 

 

   http://www.hnsbih.ba/predsjednistvo-hns-bih-osigurati-legitimno-predstavljanje-konstitutivnih-naroda-svim-razinama-sukladno-odlukama-ustavnog-suda-bih/

 

Predsjedništvo HNS BiH: Osigurati legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda na svim razinama sukladno odlukama Ustavnog suda BiH

BY UREDNIK ON 15. VELJAČE 2018.IZDVOJENO, NOVOSTI I DOGAĐANJA

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) održalo je danas svoju 22. sjednicu u Mostaru.

Na danas održanoj sjednici, Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora donijelo je jednoglasan stav da je minimum na kojem inzistiraju predstavnici HNS-a vezano za Izborni zakon je da se mora osigurati legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda na svim administrativnim razinama vlasti sukladno odlukama Ustavnog suda BiH, a to znači osigurati legitimnost u izboru članova Predsjedništva BiH, Domova naroda te za Grad Mostar.

Predsjedništvo HNS-a je raspravljalo i o aktualnoj političkoj situaciji, te je također jednoglasno zaključeno kako je strateški interes hrvatskog naroda u BiH euroatlantski put BiH.

 

Hrvatski narodni sabor BiH čine sljedeće stranke

HDZ – Hrvatska demokratska zajednica

HDZ 1990 – Hrvatska demokratska zajednica 1990

HSP – Hrvatska stranka prava

HSS SR – Hrvatska seljačka stranka Stjepan Radić

HSS – Hrvatska seljačka stranka

Hrvatski savez HKDU-HRAST

HSP AS – Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević

HKDU – Hrvatska kršćanska demokratska unija

HDU – Hrvatska demokratska unija

HNL – Hrvatska nezavisna lista

HLL – Hrvatska lista za Livno

HRS – Hrvatska republikanska stranka

Čapljinska neovisna stranka – Čapljina u srcu

 

Svoju lažljivu “mantru” Bakir Izetbegović ne bi mogao prodati ni hrvatskome pučkoškolčcu u BiH  pa se Hrvati BiH pitaju tko daje više prostora tom besramnom lažljivcu Bakiru Izetbegoviću da iznosi svoje laži i  na hrvatskoj dalekovidnici i u medijima a da ni jedan novinar ne reagira na te laži bilo da je riječ o poricanju zločina kada je to činio u “NU 2” kod Stankovića ili  bilo da je riječ o Izbornom zakonu

 

Daran Bašić /Hrvatsko nebo 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)