Video: Državni tajnik u Ministarstvu demografije Marin Strmota na konferenciji za novinare podnio je ostavku.

Vrijeme:54 sec

 

Državni tajnik u Ministarstvu demografije Marin Strmota na konferenciji za novinare podnio je ostavku. To se dogodilo nekoliko trenutaka nakon što je ministrica Murganić u njegovom društvu predstavila nove demografske mjere.

 

 

Konferencija se održavala nakon sjednice Vijeća za demografsku revitalizaciju, a kad je ministrica prepustila riječ državom tajniku, uslijedio je šok.

Nakon što je reporterka Nove TV Barbara Štrbac ustvrdila kako su sve danas iznesene „nove“ demografske mjere predstavljene još prije 3 mjeseca,Strmota je dao neočekivan odgovor.

“Točno. Slažem se s vama. Ovo je jedan veliki folklor. Nakon godinu i pol u Vladi kao mladi čovjek smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno i podnosim ostavku. Država izumire, ovo je najgore stanje u Hrvatskoj otkad postoji država. Pričati ovako neozbiljno o ovome, ja kao mladi čovjek, građanin, otac dvoje djece, nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom“, rekao je Strmota, koji je time iznenadio i ministricu Nadu Murganić uz koju je davao izjavu.

 

N1/https://www.youtube.com/Hrvatsko nebo

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)