D.Bašić: PR gurui dijele narod i navode ga da “puca” u pogrešnu metu

Vrijeme:1 min, 21 sec

 

 

Hrvatska vlada i Sabor, hrvatski političari su imali jedinstvenu priliku da ovaj posjet Vučića iskoriste i opale šamar i EU (koja nas i batinom tjera na “dobre odnose” s Vučićevom četničkom Srbijom ) i Vučiću…

Stvar je posve jednostavna.

Gospodo iz EU primili smo čak i četnika u goste, civilizirano nastojeći pokušati barem smanjiti tenzije no za uzvrat smo dobili divljanje velikosrpstva na hrvatskom tlu …

Takova suradnja silom i pritiscima nije moguća sve dok SPC prije svega (koja je glavni pokretač svih posezanja za tuđim prostorima) a za njom poslušno i srpski političari besramno pokušavaju provesti svoje velikosrpske planove.

Priliku ni ovaj put iskoristili nismo samo su se Hrvati dodatno podijelili.

Pucamo mi Hrvati šamare jedni drugima zahvaljujući ponajprije političarima poslije njih PR guruima, novinarima dalekovidnica i tiskovina.

Može se i ustrajati i na opozivu Kolinde Grabar Kitarović no ja se samo pitam što će nam se još dogoditi sa ovakvom Vladom i sa ovakvim sastavom Sabora.

Ne može predsjednica Kolinda Grabar Kitarović biti jedini krivac za sve, a po mnogima to ona sada i jeste. Ponavljam pravi krivci sjede u Vladi, Saboru u diplomatskim predstavništvima i institucijama Hrvatske.

A vi pucajte u metu koju Vam baš ti političari, njihovi mediji i novinari ponude.

Gledam istupe političara, novinara čitam portale i vidim da se ta “pucnjava” nastavllja.

Poradi toga nema lustracije, ali ima Jokićeva kurikula, Istanbulskih konvencija, za neprijateljsku djelatnost izdašno milijunima kuna nagrađenim NVO (NGO), ima Frljića i Antifa, Tomića, Pilsela i Jergovića, ima velikosrpskih zahtjeva za autonomijom jer su povlasticama koje im daju hrvatski političari Srbi opet po tko zna koji put ugroženi.

 

Daran Bašić /Hrvatsko nebo

Odgovori