Emeritus Nikola Debelić: Neka razmišljanja o uzrocima sadašnjeg stanja u RH

Vrijeme:3 min, 5 sec

 

Neka razmišljanja o uzrocima sadašnjeg stanja u RH

POVIJESNI GRIJEH HRVATSKIH KOMUNISTA:

a/ pokolj Hrvata civila i zarobljenika

b/ zatiranje hrvatskog imena i identiteta

Zadatak i cilj:

RASKRINKATI POGUBNU ULOGU KOMUNISTIČKE VLASTI KAO GLAVNOG VINOVNIKA STRADANJA HRVATA

OD 1945. KAO I SADAŠNJEG STANJA U RH.

1. God. 1945. nad Hrvatima je počinjen genocid masovnim ubijanjem, progonom, nasiljem, raseljavanjem. Brojka ubijenih/prognanih/nestalih prelazi, po mišljenju mnogih, jedan milijun Hrvata, najvećim dijelom mladog naraštaja.

Najveći pokolj u Europi u našim službenim medijima više se skoro i ne spominje, šutnja je potpuna, pobijedili su počinitelji genocida i njihovi sljedbenici. TAKOVO PONIŽENJE SI NE BI DOZVOLIO NI JEDAN NAROD NI JEDNA VLAST, samo tzv. hrvatska vlast u okviru strategije :

Broj Hrvata svesti na beznačajan i nastaviti sa sustavnim zatiranjem, ponižavanjem i vrijeđanjem, započeto svibnja 1945.

2. Plan boljševičko-lenjinističko-titoističkog osvajanja vlasti glasi:

– masovno ubijanje, nasilje i progoni kroz duže razdoblje stvara strah koji se prenosi na nove naraštaje i koji traje i danas.

– istovremeno do kraja sotonizirati svako hrvatstvo koje je plebiscitarno i euforično (bl. Stepinac, D. Bilandžić) pozdravilo uspostavu vlastite države.. Time su hrvatski komunisti u sramotnoj sprezi s velikosrpskim neprijateljima svega hrvatskoga 70 godina kriminalizirali hrvatsko ime. (Vl. Šeks „Državni udar“, knjiga I, str. 388. bilježi: Dr. Fr. Tudjman na sjednici Predsjedništva HDZ 1994. kaže: Bez NDH ne bi bilo samostalne Hrvatske. Našli smo se u borbi za hrvatsku državu i morali smo se osloniti prije svega na te elemente hrvatstva koji su bili povezani s NDH i to je bila većina hrvatskog naroda. Htjeli mi to ili ne to je bila većina hrvatskog naroda i bez tog elementa ne bismo bili izdvojili Hrvatsku.)

3. Za genocid nitko nije odgovarao, nije kažnjen ni osuđen, kako pravosudno tako ni politički, etički ni moralno.

Počinitelji zločina nagrađeni su apsolutnom i totalitarnom vlašću za sljedećih 45 godina, a i danas su na vlasti njihovi potomci ili sljedbenici. Iz te vladajuće strukture izrasli su deseci i stotine naraštaja profesionalnih političkih i gospodarskih čelnika, rodbinski i ideološki predodređenih za vlast, koji su i dalje generirali šire krugove vlasti.

4. Istovremeno s fizičkim izvršeno je duhovno ubijanje svakog hrvatstva, čega je glavni nositelj tadašnja i današnja aktualna vlast. Rashrvaćivanje se pokriva po boljševičkom pravilu floskulama o demokraciji, gledanjem u budućnost, borbom protiv fašizma, ustaštva itd. Dokaz je ničim utemeljena optužba protiv NDH upućena od strane premijera na naslovnicama dnevnog tiska da NDH treba osuditi, a o pokoljima od svibnja 1945. treba ozbiljno razgovarati ?! Tko je i gdje znanstveno obradio NDH i navodne zločine?

5. Današnja vlast je po mnogo čemu neokomunistička na što ukazuje i borba protiv hrvatstva kako bi se narod držao u stalnoj podložnosti i strahu. To dokazuje i onemogućavanje, prešućivanje, povijesne znanosti i oktroirani protuhrvatski profesorski kadar na Povijesnim studijima. Oduvijek su spas u inozemstvu tražili hrvatski domoljubi u bijegu pred nasiljem i bijedom, dok umreženi bivši SK moćnici, a danas neokomunistički tajkuni ostaju u ovoj tvorevini zaštićeni političkim zaleđem i često basnoslovnim imetkom.

6. Do 1990. ista SK garnitura je pripremila a u ‘pretvorbi’ ostvarila pripremljenu pljačku i uz zadržalu političku vlast postala je stvarni financijski i imovinski vlasnik bivših društvenih dobara. Danas su te strukture umrežene s ostalim centrima moći i stvarni su vlasnik i stečajni upravitelj RH.

7. Nakon 100 godina progona nestanak Hrvata je gotovo potpun. Sudbina BH Hrvata, Srijema, Bačke, Like i mrtvilo hrvatskih intelektualaca i političkih moćnika, garancija je ubrzanog nestajanja hrvatske nacije.

ZAŠTO?

NESHVATLJIVO JE DA VLAST DOPUŠTA ABOLICIJU I PREŠUĆIVANJE GENOCIDA.

O 1700 JAMA, POČINITELJIMA I ŽRTVAMA SE VIŠE NE GOVORI NITI PIŠE. POČINITELJI OSTAJU BEZ JAVNE OSUDE, PRAVOSUDNE, POLITIČKE, ETIČKE I MORALNE.

TO SI NE BI SMIO DOPUSTITI NI JEDAN NAROD NI JEDNA VLAST.

 

emeritus Nikola Debelić/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)