KRVAVO VALENTINOVO Hrabri profesor tijelom je zaštitio svoje učenike, bore se za njegov život; procurila snimka uhićenja pomahnitalog ubojice

Vrijeme:1 min, 0 sec

 

Kako vrijeme odmiče sve je više informacija o Nikolasu Cruzu, 19-godišnjaku za kojega su mnogi rekli da je bio problematičan mladić.

 

Aaron Feis, ranjen u napadu nakon što je svojim tijelom štitio učenike od pomahnitalog ubojice. Mnogi su na društvenim mrežama objasnili da je Feis uslijed napada skočio pred učenike i zaštitio ih svojim tijelom uslijed čega ga je pogodilo nekoliko metaka. Za njegov se život sada bore u obližnjoj bolnici.

 

Šokirani roditelji okupili su se ispred spomenute srednje škole kako bi se uvjerili da je sve u redu s njihovom djecom, a mnogi od njih nisu birali riječi.

“Ovakvo što ne smijemo više dopuštati. Nijedno naše dijete ne smije više umrijeti. Ali, ništa se neće promijeniti. Ništa! A ništa se neće promijeniti jer smo postali banana država”, ljutito je poručila neimenovana majka jednog učenika i nastavila. “Svi u Americi ovo moraju čuti… što se treba dogoditi da dođe do promjene u ovoj zemlji?! Ako to neće učiniti zbog djece od četiri ili pet godina i ako neće to učiniti zbog tinejdžera, pa zbog koga će onda uvesti promjene?!”, vikala je majka.

 

Dnevnik.ba/http://dnevnik.ba /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)