U 19:00 sati u franjevačkoj kapelici crkve Sv. Petra i Pavla Mostar: Koncert Simfonijskog orkestra u spomen pobijenih hercegovačkih fratara 1945.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Vrijeme:43 sec

 

Koncert Simfonijskog orkestra u spomen pobijenih hercegovačkih fratara 1945.

U utorak, 13. veljače 2018. godine s početkom u 19:00 sati u franjevačkoj kapelici crkve Sv. Petra i Pavla, u spomen pobijenih hercegovačkih fratara 1945. godine, održat će se koncert Simfonijskoga orkestra Mostar i Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Posjetitelji će moći poslušati glazbeno djelo „Requiem u F-duru“ za soliste, mješoviti zbor i orkestar hrvatskoga skladatelja J. Bajamontija, te djelo „Adagio u g-molu“ za violinu, orgulje i gudače talijanskog skladatelja R. Giazotto / T. Albinonija.

U izvedbi sudjeluju: Simfonijski orkestar Mostar, Mješoviti pjevački zbor Studija glazbene umjetnosti FPMOZ; sa solistima: Alma Dizdar, violina; Katja Krolo-Šarac, orgulje; Nikolina Zovko, sopran; Marin Vitas, alt; Kenan Hasić, tenor; Marijo Bevanda, bas; Hrvoje Merdžo, bas; a sve pod dirigentskom palicom Igora Tatarevića.

Ulaz je slobodan!

 

Hrvatsko nebo

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.