Edmund Edwardovski FB komentar: Zašto se od široke javnosti krije tko je taj “genijalni znastvenik”, koji je izmislio cijelu tu rodnu “znanost”, koji je izmislio “rod” (gender) i sve ostalo?

Vrijeme:5 min, 42 sec

 

Pročitajte kako je  Edmund Edwardovski   na stranicama portala Telegram ispod kolumne Što, zapravo, donosi Istanbulska konvencija? Pročitali smo je i izvukli ključno (https://www.telegram.hr/politika-kriminal/sto-zapravo-donosi-istanbulska-konvencija-procitali-smo-je-i-izvukli-kljucno/)  pojasnio što nam u stvari žele podvaliti .

Zanimljivo je da nema ni jedne replike ispod ovih komentara jer je očito da se zagovornici rodne ideologije i ne mogu nositi sa argumentima no posežu za već i ovom portalu i uredniku odavno poznatim diskvalificiranjem  neistomišljenika koristeći čitav niz sklepanih izraza .

Hrvatsko nebo

 

 

Zašto se od široke javnosti krije tko je taj “genijalni znastvenik”, koji je izmislio cijelu tu rodnu “znanost”, koji je izmislio “rod” (gender) i sve ostalo? svi znaju za znastvenike kao Einstein, Newton, Pitagora, Volta, Tesla itd… koji su sa svojom znanosti zadužili svijet i o kojima se uči u školama i svi slave te znastvenike. Ali, dok nam elita i njeni plaćeni mediji svakodnevno palamude da su rod i rodna znanost vrhunac ljudskog napredka, zašto nam onda ne kažu, tko je taj genije, koji je sve to otkrio i dokučio, što mi bedaci obični narod nismo znali 10 000 godina? Zato što je taj “znastvenik” bio umobolni luđak, zločinac i zlostavljač djece.

Alfred Charles Kinsey

Otac rodne teorije, cijele te stvari sa “gender mainstreaming”, bio je dr. John Money (1926-2004), podrijetlom sa Novog Zelanda, koji je 50 i 60-ih godina radio na Kinsey institutu u SAD-u. Luđak, zločinac i pedofil Money je izumio ono što se danas u pojedinim državama Zapada, pokušava progurati u školama i vrtićima-, ono da nema muško i žensko, već da dečkići mogu biti djevojčice a djevojčice dečkići…

Ono što se podmuklo želi progurati i u toj istanbulskoj konvenciji.

dr. John Money

Money je 60-ih godina vršio okrutne eksperimente na dječaku Bruceu(Davidu) Reimeru i na još 20-ak druge djece. Malog dječaka Brucea Reimera odgajao je kao djevojčicu, oblačio mu haljinice i nazvao ga Brenda, jer je htio dokazati, da ne postoji spol, već samo rod, koji se po želji može mijenjati. Kada je Bruce Reimer postao malo stariji, pred pubertetsko doba, negdje sa 11-12 godina, uvidio je da nešto nije u redu, pobunio se i nije htio biti djevojčica. Ali luđački eksperiment je ostavio trajne posljedice na nesretenom dječaku, tako da se on nikad nije oporavio od toga i nekoliko godina kasnije je izvršio samoubojstvo, kao i njegov brat blizanac. I sva ostala djeca na kojima je Money vršio te eksperimente, zadobila su trajne psihičke poremećaje i morali se liječiti skoro cijeli život. Danas Moneya slave svi fanatici rodne ideologije, a ona globalistička korporativna kriminalna banda iz Bruxellesa i Washingtina (ne Trump, već “duboka država., koja i Trumpa drži na lancima), na silu narodu želi nametniti umobolnu rodnu teoriju, koju je smislio Money. I na taj način se roditeljima postepno želi oduzeti skrb nada vlastitom djecom. Zahvaljujući podršci korporativnih oligarha Rockefellera i ostalih, Money se spasio od zatvora i nikad nije odgovorao za svoje zločine. Rockefeller i kompanija su ranih 50-ih sa svojim novcem također spasili Alfreda Kinseya, okrutnog pedofila i zlostavljača oko 2000 djece, i od njega napravili “znastvenika”.

Navodno sprječavanje nasilja je samo dimna zavjesa, sa kojom se jeftino i nevješto pokušavaju sakriti prave namjere postepenog uvođenja rodne ideologije (gender mainstreaming) na svim poljima.

Sa tom dimnom zavjesom se želi jeftino zavarati ljude,. Jer, naravno, dobro je poznato, da će svaki potencijalni nasilnik prema ženama, sa sobom nositi u džepu istanbulsku konvenciju i čim podigne ruku sa namjerom da pravi nasilje, onda će prvo izvaditi iz džepa konvenciju i pročitati je i onda će se lupiti u čelo i reći; ah, pa da naravno, pa to je zabranjeno što namjeravam činiti, to nije lijepo! I odmah će odustati od svoje namjere da pravi nasilje.

Francuska i Njemačka su davno ratificirali istanbulsku konvenciju, ali kako to da u tim državama ima još više nasilja prema ženama. U Francuskoj je lani ubijeno 123 žena od strane svojih životnih partnera (muževa ili momaka), a 225.000 žena doživjele su teško tjelesno nasilje od svojih partnera.–ovaj podatak je saopćio predsjednil Macron prije 2 mjeseca u Parizu, a u Njemačkoj je lani ubijeno 357 od strane svojih partnera.

https://www.welt.de/politik/ausland/article170960701/Macron-will-beginnen-die-Gewalt-gegen-Frauen-abzuschaffen.html

Zapravo ovaj članak odaje prave namjere tzv. “istanbulske konvencije”: uvođenje roda (gender) u službene dokumente RH, preodgoj hrvatskog društva i potpuna totalitaristička kontrola. To su mokri snovi korporativne elite iz Brisela.

“GREVIO “ je tijelo koje prati provođenje Konvencije”…-aha, dakle privatna skupina Sorosevih i briselskih plaćenika (ni od koga birana), koja će dobivati informacije o sprovedbi, od “nevladinih organizacija i civilnog društva”, čitaj: Sorosevih udruga, kao “Centar za mirovme studije” i ova Sandra Benčić-plaćenica Sorosa i ostale korporativne elite koja je dakle ovdje sama odala namjeru, da će se morati mijenjati hrvatski udžbdenici, tj. “sterotipi”, dakle kako rekoh, mokri snovi korporativnih fašista. Što znači mijenjanje “stereotipa”, to je da će uskoro biti zabranjene i klasične bajke braće Grimm, kao Pepeljuga, Snjeguljica, itd.. jer u svim tim bajkama, na kraju princ spašava djevojku i oženi je. — dakle , to su užasni stereotipi, koji prikazuju moćne muškarce i slabašne neemancipirane žene, koje moraju biti spašavane.

Vijeće Europe je potpuno nelegitimno tijelo ( za one koji ne znaju; VE nije organ EU, da ne bude zabune, organ EU je Europsko Vijeće). Članove VE, odnosno prdonje koji su 2011. donijeli tu konvenciju, nitko nije birao, ni kakvim izborima. Oni uopće nemaju zakonsku legitimaciju da odlučuju u vaše ime, u ime vaše djece. Zato kaže svim bunite se!

Dakle; korporativna elita (u suradanji sa LGBT udrugama, koje su dio te elite)→naredi organu te elite Vijeću Europe (koje ni od kog nije bitano)→da donese tzv. konvenciju u Istanbulu 2011.( iza zatvorenih vrata, izvan javnosti, sastale se prdonje među sobom), onda → vlade članica država EU, većinom također plaćenici te elite (kao Plenkovićeva, Merkeličina, Marconova, Rajoyeva vlada, itd..) → sprovode ratifikaciju te “konvencije” → a njeno sprovođenje, kontrolirati će skupina GREVIO, također u službi te iste elite →koja će se oslanjati na izvještaje NGO-ova koji su također u službi te iste elite. Dakle; u ranijim stoljećima u povijesti kada su vladale dikature, kralljevi i carevi, absolutistički vladar je nametao odluke za cijeli narod sa jednim dekretom i to je bilo obavezno za sve, svi su morali slušati. Sada imamo isto: korporativna elita za stvarnje NWO nameće jednu odluku cijelom narodu, i to pokušava nevješto i jeftino upakirati kao demokraciju, kroz ove stupnjeve koje sam naveo: dakle VE (u službi elite)→vlade država EU (u službu elite)→GREVIO (u službi elite)→brojne udruge, NGO-ovi ( u službi elite).. a narod je opet popušio

 

 

FB Edmund Edwardovski/https://www.telegram.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)