SBB: Izetbegović se treba prisjetiti svojih prijatelja sa crne liste, planetarno opasnih radikala

Vrijeme:1 min, 29 sec

 

 

Pjena koja izbija iz usta SDA uzrokovana je panikom zbog poziva da pravna država napokon krene u razotkrivanje političkih ubojstva, koja sva vode – što bi napisao tjednik „Dani“ –  do Bakira I.

 

Današnje priopćenje SDA kojim napadaju Radončića zbog toga što je odbijena optužnica za ubojstvo Ramiza Delalića Ćele, koja je trebala biti podmetnuta predsjedniku SBB-a, najbolji je dokaz da državna mafija ne može prežaliti raspad svoje montaže, priopćeno je iz Press-centra SBB-a, prenosi Dnevni avaz.

Sudski se dokazuje da Delalićevo ubojstvo nema veze s Radončićem, ali ima sa onima koji godinama skrivaju prave ubojice i naredbodavce.

Da podsjetimo javnost, Delalić je ubijen kada je dao intervju „Slobodnoj Bosni“ da će otkriti ubojice Nedžada Ugljena i ušutkan je jer je najavio da će otkriti i druga politička ubojstva.

Pjena koja izbija iz usta SDA uzrokovana je panikom zbog poziva da pravna država napokon krene u razotkrivanje političkih ubojstva, koja sva vode – što bi napisao tjednik „Dani“ –  do Bakira I.

Radončić je, kao ministar sigurnosti BiH, najavio grudvu koja će otkriti višestruka politička ubojstva. Raspadom montaže na njegov račun pravda i zakon će zakucati, prije ili kasnije, na vrata naručitelja mnogobrojnih ubojstava, a to znači i do naručitelja priopćenje SDA, njihovih tužiteljskih egzekutora, koji žele po svaku cijenu dovesti na vlast svog rođaka tako što će odrađivati prljave poslove za odlazećeg Vođu.

I na kraju, umjesto što Radončiću podmeće nepostojeća prijateljstva, bilo bi dobro da se Izetbegović prisjeti svojih najboljih prijatelja sa crne liste, planetarno opasnih radikala koji su boravili tijekom rata kod njega, najodvratnijih crnoberzijanaca i drugih svojih poslovnih partnera, kao što su zetovi, koji od građana BiH otimaju milijune na namještenim tenderima u Sarajevu ili Tuzli, priopćeno je iz Press-centra SBB-a.

 

Dnevnik.ba/ http://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori