Zahvala Znanstvenoga vijeća za obrazovanje i školstvo HAZU-a portalima Hrvatsko nebo, Hrvatski fokus i Zg-magazin

Vrijeme:54 sec

 

Na mail portala Hrvatsko nebo je došao mail Znanstvenoga vijeća za obrazovanje i školstvo HAZU-a    koji nas je  razveselio.

 

 

Poštovani urednici,

u ime Znanstvenoga vijeća za obrazovanje i školstvo HAZU-a pod predsjedanjem akademika Vladimira Paara željeli bismo izraziti svoju zahvalu što portali koje uređujete: Hrvatski fokusHrvatsko nebo Zg-magazin kontinuirano prate rad ovoga Vijeća dajući podršku našim idejama i vizijama pozitivnih promjena hrvatskoga sustava odgoja i obrazovanja.

 Zadovoljstvo nam je što u hrvatskome medijskom prostoru postoje portali kojima je stalo do demokratskoga pluralizma mišljenja i koji znaju prepoznati interese hrvatskih građana u smjeru poboljšanja našega društva u iznimno važnome segmentu reforme školstva.

Srdačan pozdrav,

Antonia Sikavica Joler, prof.

Glavna tajnica ZV-a za obrazovanje i školstvo HAZU

 

***

 

Poštovani predsjedniče  akademik Vladimir Paar,

Poštovana tajnice Antonia Sikavica Joler prof.,

Poštovana gospodo iz Znanstvenoga vijeća za obrazovanje i školstvo HAZU-a,

naše zadovoljstvo je ipak veće jer ste zamijetili jedan maleni i kako ga je “novinarka” Veronika Rešković “biranim” riječima nazvala “notorni  portal” Hrvatsko nebo i pri tome bila i “blaga”

 

Hrvatsko nebo

 

7 thoughts on “Zahvala Znanstvenoga vijeća za obrazovanje i školstvo HAZU-a portalima Hrvatsko nebo, Hrvatski fokus i Zg-magazin

  1. eto da i akademska zajednica otvori oči i primjeti sustavno svjedočenje istine na portalu Hrvatsko nebo. super za akademsku zajednicu i sve pohvale i puna podrška Daranu Bašiću i portalu Hrvatsko nebo!

  2. Čestitke uredništvu Hrvatskog neba, a naravno i Znanstvenome vijeću za obrazovanje i školstvo HAZU-a!

    Informacijska blokada je ipak probijena!

    Hvala Vam!

  3. Bilo bi dobro da i ostale “hrvatske” institucije svrate pogled na portal Hrvatsko nebo i da se sadržajno i informativno oplemenjuju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)