VIDEO – BUJICA: Žene iz Domovinskog rata prozvale Kolindu Grabar – Kitarović zbog susreta s Vučićem! Ivana Haberle: “Predsjednica je lijepa i ponekad nešto pametno kaže, al’ ovo joj nije trebalo!”

Potpuno je besmisleno o bilo čemu razgovarati s Vučićem; izgleda da se Predsjednica okružila krivim ljudima – izjavila je u Bujici na Z1 predsjednica Udruge ‘Žene iz Domovinskog rata’ iz Zadra Ivana Haberle, a Vesna Matešić je dodala: – Ne vjerujem da će nam se Vučić ispričati, ne vjerujem niti da će ga Predsjednica tražiti izručenje zločinaca koji su u Slavonskom Brodu, u svibnju 1992. godine ubili 28 hrvatske djece!

Gospođa Matešić je nastavila iznositi šokantne podatke o kojima se ne priča ni na jednoj televiziji: “U Hrvatskoj je ubijeno 402 djece, a svi znaju samo za Aleksandru Zec koja najvjerojatnije i nije žrtva rata nego kriminala!” Dodala je: “Ni za jedno ubojstvo naše djece nitko nije završio u zatvoru. Kaže se da nisu svi Srbi napadali Hrvatsku – i to je točno, ali je isto tako točno da su je napadali samo Srbi! I JNA. Upravo je JNA bacala bombe iz svojih aviona na djecu iz Slavonskog Broda, a gdje su krivci?! Što radi DORH?!” Za političare koji nas vode iznijeti su još neki konkretni podaci, kao podsjetnik – da ne zaborave: “U Domovinskom ratu ranjeno je 1.044 djece, 5.497 ostalo je bez jednog roditelja, 74 ih je ostalo bez oba roditelja, 35.000 djece bilo je u progonstvu, a 15.000 rođeno je u progonstvu…” Voditelj je komentirao: – Ovo je naša diplomacija trebala prezentirati u UN-u kao odgovor Dačiću na njegove laži, ali nisu.

Članica Udruge ‘Žene iz Domovinskog rata – Zadar’ iznijela je još zanimljivih podataka: “Od 16.018 ubijenih Hrvata 798 ih se zvalo Ivan; to je punih 15 autobusa Ivana! Najviše žena koje su ubijene zvalo se Ana, a najšešće prezime je Marić… Među poginulim Hrvatima nema ni jednog s prezimenom Pusić, Bauk, Hajdaš, Mrak, Dončić, Jakovina ili Mrsić! Mladih do 30 godina ubijeno je 6.741, a u 30-ima 4.570! Pita li se itko da su ti ljudi ostali živi i imali djecu, obitelji – kako bi danas izgledala Hrvatska?!”

Samo u dva mjeseca – prosincu i studenom 2017. godine umrla su 84 hrvatska branitelja – iznijela je šokantan podatak Vesna Matešić i nastavila: – Ja sad pitam hrvatsku javnost; zašto se o tome ne priča?! Da su u nekom ribnjaku uginule 84 ribe ili 84 kornjače -svi bi o tome govorili!

Gošće u studiju i voditelj Bujice na rukavima su za vrijeme emisije nosili bijele vrpce – kao podsjetnik na Hrvate ubijene u Tovarniku koji su ekshumirani iz masovne grobnice i pokopani prije točno 20 godina. Napravili su to po uzoru na saborske zastupnike Stiva Culeja i generala Željka Glasnovića.

 

 

Bujica/https://www.facebook.com/bujicavelimirbujanec/ Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.