NOVI SKANDAL Bevanda HMS-u potvrdio: Zvizdićevo pismo Plenkoviću nije usuglašeno na Vijeću ministara

Vrijeme:1 min, 7 sec

 

 

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda izjavio je za Hrvatski Medijski Servis kako ne zna za pismo koje je predsjedatelj Vijeća ministara uputio premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću.

 

– Ne znam zi za kakvo pismo, prvi put to čujem od vas. Gospodin Zvitdić me o tome nije obavijestio, niti je to usuglašeno na Vijeću ministara. U svakom slučaju tražit ću da me upozna o sadržaju pisma, i u čije ime ga ju slao, kazao je Bevanda za Hrvatski Medijski Servis.

Televizija N1 objavila je kako je Zvizdić jučer poslao pismo hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, što je potvrdio i sam Zvizdić.

“Moje pismo je bilo potpuno precizno i dalo je jesan stav BiH. Druga karakteristika moga pisma je prijedlog rješenja, dakle pružena ruka. Mi smo pružili ruku Hrvatskoj, kao našem susjedu, da riješimo ne samo pitanje Pelješkog mosta, nego i druga pitanja poput odlaganja nuklearnog otpada, korištenje hidropotencijala BiH, jačanje i izgradnja graničnih prelaza, imovina BiH koja se nalazi na teritoriji Hrvatske, adekvatno korištenje luka kako bi ojačali ekonomski protok roba, ljudi, kapitala itd. To su pitanja za koja imamo rješenja, pružili smo ruku i čekamo da naš susjed, Hrvatska, odgovori”, zaključio je Zvizdić.

Podsjetimo ovo nije prvi put da Zvizdić i drugi bošnjački dužnosnici u ime BiH, šalju pisma dužnosnicima Hrvatske i Europske unije.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)