CODEX MORALIS CROATICUM (Hrvatski moralni kodeks) Mile Prpa: Homoseksualizam i gender ideolgija

Vrijeme:1 min, 45 sec

 

Homoseksualizam i gender ideolgija

– I stvori Bog muško i žensko u biljnom svijetu, u životinjskom svijetu, u svijetu čovjeka i uskladi njihova muška i ženska tijela da bi mogla zajedno funkcionirati u stvaranju produžetka života u ljudskoj vrsti, u stvaranju produžetka života u flori i fauni.

Danas se tzv. gender ideologija koja agresivno pretendira postati novi moral, pita – što je to brak?! I nudi odgovor kakav bi brak trebao biti u odnosu na dosadašnji. Štošta izmišljaju, a time pokušavaju srušiti same temelje ljudskog društva, a to je obitelj, osnovna prirodna ćelija nastanka života i odgoja potomstva.

Znamo da je brak zajednica ljubavi između dva zrela ljudska bića – muškarca i žene. Brak daje najljepši plod na svijetu – dječicu. Svako stablo, pa i ono ljudsko, po Božjem nauku – prepoznat ćete po plodovima. Plod braka su djeca, a plod istospolnog „braka” je jalovost, da ne kažem i po kršćanskom nauku – smrtni grijeh.

U kršćanskom smislu, brak je i sakrament. Isus je ženidbu među krštenima uzvisio na razinu sakramenta, rekavši: „Što Bog združi, čovjek neka ne rastavlja“.

Kad smo glasali za brak između jednog muškarca i jedne žene, glasali smo da se u našoj Hrvatskoj ne oskvrni Božje djelo i Božja zamisao vjekovnog produžetka života na Zemlji.

Obitelj, brak s djecom je osnovna ćelija ljudskog društva svuda u svijetu. Na temelju obitelji grade se i lokalne zajednice (gradovi i sela), gradi se i zajednička domovina (država) kao nacionalna zajednica i sl. Obitelj je temelj postojanja ljudske vrste na svijetu kao cjeline od pamtivijeka sve do danas, a osnovna je pretpostavka i opstojnosti ljudske vrste u budućnosti. Obitelji su poznate i u svijetu faune.

Što je naravni cilj istospolne zajednice, to ni svi filozofi ovog svijeta ne bi mogli odgonetnuti. Ako nešto nije postavljeno naravno, što nije suglasno prirodi života i njegovoj funkciji – u duhovnom smislu to nema logičnog ili bilo kakvog smisla, osim materijalnog………..

…….Više na stranici CODEX MORALIS CROATICUM (Hrvatski moralni kodeks)

 

https://hrvatskonebo.com/CodexmoralisCroaticum/2018/01/09/codex-moralis-croaticum-hrvatski-moralni-kodeksmile-prpa-homoseksualizam-i-gender-ideolgija/

 

CODEX MORALIS CROATICUM (Hrvatski moralni kodeks)/ Mile Prpa/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)