NEDJELJOM U 2-Knezović i Peternel “oprali” Stankovića i Mesića

Vrijeme:1 min, 41 sec

 

 

U emisiji “Nedjeljom u 2” kod Aleksandra Stankovića gostovao je bivši predsjednik Republike Hrvatske.

 

O čemu se u emisiji radilo detaljnije možete provjeriti na ovoj poveznici. 

A emisija nije svima sjela, na istu se, između ostalih, osvrnuo i mladi aktivist i politički analitičar Marijan Knezović:

“Mesić je donedavno govorio kako su svi oni koji su ušli u Jasenovac bili spašeni. Trenutno kod Stankovića drobi o tome kako mu je cijela ženina obitelj ubijena u Jasenovcu. Znači, za predsjednika države u dva mandata izabran je lik kojem je ubijanje cijele obitelji njegove žene spas. Zvuči kao loš vic. Stankoviću to nije čudno, jer logika se može i mora isključiti kad dolaze Mesić, Pusić i ostali izdajnici hrvatskog naroda.

Druge ljude, pogotovo konzervativne, treba cijelu emisiju pilat sa sitnicama i često iracionalnim konstrukcijama bez dokaza. Ipak, jednog od većih ustaških govornika koji živi od priče o antifašizmu ne treba, iako dokaze imamo u video formatu. Najtužnije u cijeloj priči je što smo kao hrvatski građani prisiljeni obilno financirati propagandu protiv zdravog razuma. I baš zato – privatizacija.” – napisao je Knezović

Gostovanje je prokomentirao i politički analitičar Igor Peternel koji je Mesića “oprao” u kontekstu njegovih spornih svjedočenja uspoređujući slučaj s jednim američkim dužnosnikom.

“Mesić želi da se objavi njegovo svjedočenje u Haagu i tvrdi da je govorio samo istinu. Najbolje bi bilo da Mesiću netko prikaze sva svjedočenja, pa i ono veleposlanika SAD-a Petera Galbraitha. Da čuje to svjedočenje Mesić bi u poznim godinama naučio razliku između svjedočenja privatne osobe koja je vidjela baku kako prelazi cestu na zebri i bivšeg dužnosnika države u ratu. Galbraith je na tom svjedočenju od pet pitanja na tri odgovarao sa: “Sorry I can’t answer those questions because it’s interest of United States.” – napisao je Peternel na Facebooku.

 

Detaljniji tekst o Mesićevom gostovanju možete pročitati  i pogledati videozapis  ovdje

 

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2018/01/07/mesic-ja-nisam-izdajica-tudmanova-uloga-u-bih-je-negativna/

 

Ivan C./Dnevnik.ba/ http://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori