Tomislav Karamarko: Moja politička misao je ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci.

Vrijeme:46 sec

 

 

Poštovani prijatelji,
želim vam sretnu i uspješnu 2018. godinu. Nadam se da vam je počela dobrim vijestima i u izvrsnom raspoloženju. Meni je otpočela više nego uspješno! Naime, kvazimedijski jurišnici posjetili su me kao pravi Djed Mraz i otkrili mi da sam zapravo bogat čovjek. Prema njihovim “neumoljivim dokazima”, danas sam bogatiji za nekoliko iznimno vrijednih nekretnina od Zadra do zagrebačkog Bukovca. Već žurim iste nekretnine ubilježiti u katastru i gruntovnici na svoje ime, a nakon toga očekujem tužbu za ratno profiterstvo. Na kraju ćemo vidjeti tko koga uvjerljivije tuži! Netko je dobro primijetio: “Neprijatelji su ti uvijek najbolji odvjetnici”.

U ovoj prozirnoj igri (a)nacionalne bojne, cilj je zapravo doznati sve o mojoj (ne)poznatoj političkoj ambiciji. O tome zasad mogu reći, kao običan Hrvat, da je moja politička misao ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci.

Vaš Tomislav Karamarko

 

Hrvatsko nebo

One thought on “Tomislav Karamarko: Moja politička misao je ista kao uvijek i vrlo je bliska Orbanovoj božićnoj poruci.

  1. Hrvatska treba slijediti Mađarsku. Orban je izuzetan predsjednik. Gospodine Karamarko na dobrom ste putu razmišljanja. Hrvatska je ugrožena sa svih strana. Nitko trenutno ne štiti ni građane ni nacionalne interese Hrvatske. Gubimo u miru, što smo u ratu stekli. Krajnje vrijeme je da se to zaustavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)