Caritas Zagrebačke nadbiskupije: Humanitarni koncert „Isus je Božić“ za akciju „Da život imaju!“

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Vrijeme:48 sec

 

Caritas Zagrebačke nadbiskupije, u suradnji s Nadbiskupskim bogoslovnim sjemeništem u sklopu humanitarne akcije „Da život imaju“ organizira humanitarni koncert – „Isus je Božić“.

Koncert, koji će biti duhovnog karaktera, održat će se 18. prosinca 2017. godine u 19.00 sati, u dvorištu Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa, Kaptol 29. Na koncertu će nastupiti bogoslovski Ben(d) Sirah, zbor Izvor, te gosti iznenađenja.

Humanitarna akcija „Da život imaju“ odvija se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Zagrebačke nadbiskupije. Cilj je akcije prikupiti sredstva za izgradnju Kuće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji nakon punoljetnosti, odnosno po napunjenoj 21. godini ukoliko studiraju, moraju napustiti ustanove u kojima su do tada živjeli. Kuća se gradi na adresi Selska 165 u Zagrebu, a moći će primiti 31 korisnika.

Useljenje se očekuje na jesen 2018. godine.

Ulaz na koncert neće se naplaćivati, a posjetitelji mogu izdvojiti dobrovoljni novčani prilog za izgradnju Kuće za mlade.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije

 

Hrvatsko nebo

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.