Video : Kazimir Katalinić OD PORAZA DO POBJEDE predstavljanje knjige

Vrijeme:1 min, 20 sec

 

Nova, dvanaesta knjiga Kazimira Katalinića, OD PORAZA DO POBJEDE, u dva sveska, objavljena u Nakladi Trpimiru Zagrebu, daje novu sliku o mnogim Hrvatima, koji su uspjeli pobjeći od Titovog „oslobođenja“ Hrvatske od njezinih najboljih sinova, koji nikada nisu zaboravili Domovinu, radeći danonoćno svim svojim snagama na tomu da Hrvati dobiju svoju državu, što se i ostvarilo pod Tuđmanovim vodstvom. Mnogi danas zaboravljaju i otvoreno negiraju veliku pomoć političkih emigranata, bez čije pomoći Tuđman zasigurno ne bio uspio stvoriti Republiku Hrvatsku.

Nažalost, svjedoci smo da se ti hrvatski rodoljubi i mučenici, koji su završili u emigraciji, ne svojom voljom, nego pod prijetnjom da budu ubijeni u Jugoslaviji, i nadalje se smatraju opasnim teroristima. Navodim zadnji primjer tužne obljetnice nasilne smrti Bruna Bušića, kada se na svetoj Misi zadušnici nitko nije pojavio predstavnika aktualne hrvatske vlasti da oda počast Brunu Bušiću, jedenom od temeljnih kamena hrvatske državnosti.

Hrvatski emigranti i danas nose stigmu opasnih terorista o kojima je najbolje ne govoriti, pisati i isticati njihovu ulogu u razbijanju Jugoslavije. Stoga je nova knjiga Kazimira Katalinića došla kao melem na ranu Hrvatima u tuđini i u Domovi jer ona se pokazuje i dokazuje da su upravo svi onih koji su pobjegli pred Titovim genocidom bili idejni i zbiljni zagovaratelji stvaranja samostalne države: Republike Hrvatske, uz hrvatske branitelje i hrvatski narod koji su stali u obranu svoje Domovine.

Knjigu možete nabaviti u Hrvatska kulturna zaklada/Hrvatsko slovo d.o.o. Zagreb, Hrvatske bratske zajednice 4 Tel: 00 385 (1) 48 14 965

 

 

Boris Vidović/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)