HRT- Karolina Vidović Krišto – tzv. Spolni odgoj je već 5 godina u hrvatskim školama!

Vrijeme:2 min, 8 sec

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=wzjItZR9LOk

 

Gotovo nezapažen vapaj s HRT-a – već pet godina je u kurikulu svih hrvatskih škola sadržaj temeljen na pedofiliji

Na što to Karolina Vidović Krišto već pet godina upozorava i biva ušutkana – i koga se boje svi ostali novinari koji o tome već pet godina šute?

U sklopu svoje redovne rubrike “Skener” na HRT 4 Karolina Vidović Krišto jutros je spomenula članak u kojem se nakon dugog izbivanja iz hrvatskih medija ponovno pojavljuje Aleksandar Štulhofer.

Vidović Krišto pozvala se na Večernjil ist koji je u svom današnjem izdanju značajan prostor posvetio Istanbulskoj konvenciji, i na naslovnici, i na cijeloj duplerici.

“Naslov je neobičan; on glasi: ‘Rodna ideologija ne poništava postojanje muškaraca i žena.’ Tko ili što bi uopće moglo poništiti postojanje muškaraca i žena, i tko je uopće ovakvu tezu tematizirao?”, upitala je Vidović Krišto, te istaknula:
“Zanimljivo je i što se nakon dugog izbivanja iz medija ponovno pojavio i kontroverzni Aleksandar Štulhofer, jedan od autora tzv. Spolnog odgoja koji je – gotovo prešutno – već pet godina u hrvatskim školama, a trenutno pod nazivom odgovorno spolno ponašanje i rodna ravnopravnost.”

Podsjetimo, kontroverzni Aleksandar Štulhofer je glavni autor tzv. spolnog odgoja koji je 2012. uveden u sve hrvatske škole, a koji se temelji na pedofiliji i tezama proizašlih iz seksulanog zlostavljanja na stotine djece i dojenčadi

 

Iako je zbog proceduralnih razloga od strane Ustavnog suda 2013. godine nakratko suspendiran, taj isti tzv. spolni odgoj je u sklopu “Zdravstvenog odgoja” još te iste 2013. godine vraćen u sve hrvatske škole – i prema riječima tadašnjeg ministra Jovanovića – u njemu nije ni zarez promijenjen.

Večernji list 20. travnja 2013.: “Na tekst s naslovom “Jovanović tiho izbacio dodirivanje i pornografiju” (VL, 16. 4. 2013., str. 12.) primili smo reagiranje iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta: “U kurikulumu zdravstvenoga odgoja u osnovnim i srednjim školama od njegova uvođenja u rujnu 2012. godine do danas nije promijenjen ni zarez.”

Vrijedi i napomenuti kako je Aleksandar Štulhofer, u vrijeme dok je pisao tzv. Spolni odgoj za hrvatsku djecu od najranije dobi osnovne škole, surađivao s deklariranim pedofilima.

Vezani članci:

https://www.vecernji.hr/vijesti/stulhofer-se-pred-cickom-odrekao-spornih-profesora-517485

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pokrenite-istragu-protiv-stulhofera-20130211/print

Herr dr. Štulhofer je u Hrvatskoj institucionalizirao i ozakonio pedofiliju

http://zdravstveniodgoj.com/news/’heroj’-pedofilskog-pokreta-pod-zastitom-mzos

 

 

Građanska inicijativa Ivo Pilar /Hrvatsko nebo

One thought on “HRT- Karolina Vidović Krišto – tzv. Spolni odgoj je već 5 godina u hrvatskim školama!

Odgovori