DALIPAGIĆ : Vajzović izmišljotinama zateže odnose BiH s Hrvatskom i EU

Vrijeme:1 min, 28 sec

 

 

Na intervju zastupnice u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Hanke Vajzović koji je objavljen na portalu agencije Patria 13-tog ovog mjeseca, u vezi s Pelješkim mostom, reagirao je zamjenik ministra prometa i veza BiH Saša Dalipagić.

U izjavi za Hrvatski Medijski Servis Dalipagić kaže kako mu je jasno da je izjava DF-ove zastupnice Vajzović  obično politikanstvo s ciljem stjecanja određenih političkih poena i može se smatrati djelom već započete izborne kampanje.

-Ono što me je ponukalo na reagiranje jest to što zastupnica Vajzović svoje političke ciljeve pokušava ostvariti iznošenjem neistina i izmišljotina, a pri tome veličajući svoje nepostojeće zasluge i pojedinaca iz njene stranke (DF –a), blateći sve one koji ne razmišljaju kao ona ili njena politička opcija, čime želi sebe predstaviti kao tobožnju veliku zaštitnicu interesa BiH. Na taj način svjesno dezinformira javnost i građane dovodi u zabludu, kaže Dalipagić.

U izjavi za Patriu Vajzović se pita kako može jedan pomoćnik ministra da se sastaje, pregovara i razgovara za ministrom druge zemlje, aludirajući na Dalipagića.

On, međutim, podsjeća kako nije pomoćnik već zamjenik ministra, što je, kaže, funkcija znatno veća od funkcije pomoćnika ministra.

-Isto tako joj je poznato da zamjenik ministra, a kada nema ministra, obavlja tu funkciju sa svim ovlastima koje ima ministar. U naznačenom razdoblju, o kome govori zastupnica, obavljao sam dužnost ministra, a nakon smjene ministra Matanovića koji je bio iz njene stranke. Tako sam se sasvim legitimno i kredibilno sastao sa ministrom mora, prometa i infrastrukture Hrvatske – Olegom Butkovićem, na bilateralnom sastanku, održanom u Sarajevu 19.travnja.2016. godine, podsjeća Dalipagić………..

 

Više na stranici …..Herceg-Bosna Moja Domovina

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/10/16/dalipagic-vajzovic-izmisljotinama-zateze-odnose-bih-s-hrvatskom-i-eu/

 

HMS/Herceg Bosna -Moja Domovina / /Hrvatsko nebo

Odgovori