KRIŠTO: Herceg-Bosna utkana u BiH, političko Sarajevo priželjkuje nestanak Hrvata

Vrijeme:56 sec

 

 

Krišto smatra i kako bošnjačka politička elita stvara građansku državu u kojoj bi Bošnjaci imali brojčanu i svaku drugu prevlast.

„Bošnjaci od  BiH žele stvoriti  građansku državu u kojoj bi imali brojčanu i svaku drugu prevlast, u tom smjeru su usmjerili sva nastojanja i djelovanja. Bošnjački predstavnici u vlasti ponašaju se prema principu ‘država, to sam ja’. Nedavno je doveden u pitanje rad nadzornih agencija u BiH, ne bi me iznenadilo da su istiniti navodi kako bošnjački agenti prisluškuju hrvatske dužnosnike u Hrvatskoj i da su umetnuti u hrvatske firme u BiH. Oni koji se kunu u institucije BiH njene temelje najviše i podrivaju“, navela je Krišto i dodala kako su „ciljevi bošnjačke političke elite kaos i nefunkcioniranje države BiH“.

„Pelješki most, silne deklaracije o tom projektu, Zakon o trošarinama, revizija presude protiv Srbije, pa i same izmjene naziva ulica u Sarajevu, dovoljno govore o tome“, smatra Krišto.

 

……….Više na stranici:Herceg Bosna/Moja Domovina……….

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/10/14/kristo-herceg-bosna-utkana-u-bih-politicko-sarajevo-prizeljkuje-nestanak-hrvata/

 

Herceg Bosna/Moja Domovina/ http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)