Je li Nenadu Bakiću važnije proširiti laž da je branitelj Mladen Pavković ustvari bio TITOIST, nego li pitati se gdje će njegovo dijete biti 2031. ?

Vrijeme:2 min, 4 sec

 

U kolovozu 2016., u portalu „Autograf“, izdavača i glavnog urednika, bivšeg Josipovićevog savjetnika te gorljivog protivnika da se najljepši zagrebački trg oslobodi imena „Trg Maršala Tita“Drage Pilsela, pojavio se članak autora Goranka Fižulića.

Novinar Fižulić zabilježio je da su Marijana Puljak iz stranke pametno i Nenad Bakić, privatni poduzetnik, bloger i dobročinitelj, razgovarali o zgodnim sloganima.

Rezultat razgovora je javno zabilježen kao zagovor da se „umjesto gdje si bio 91′ trebaš pitati gdje će tvoje dijete biti 2031.“

 

 

Je li autor Boris Rašeta spontano izletio da obrani Nenada Bakića?

Četrnaest mjeseci kasnije, isti poduzetnik i bloger, STEM zvijezda Banja Luke, Beograda i ovih prostora, podjeljuje članak Borisa Rašete, „Top lista Titoista“. Rašeta je taj članak objavio u „24 sata“, dan nakon članka prof. Letice Kritička analiza tehno-utopijskog mita o STEM-u“ u Večernjem listu.

Zanimljivo je da je u navedenom članku Rašeta kao ‘negativne zvijede’ istaknuo upravo osobe koje su dale izniman prinos borbi za neovisnost Hrvatske, među kojima i branitelj Mladen Pavković. Na Rašetin članak odmah se nadovezao gospodin Nenad Bakić. Objavio je poveznicu na članak „Top lista Titoista“ ne vodeći računa da se tako i nehotice može širiti laž da je branitelj Pavković Titoist, i da je ni manje ni više – obožavao Tita.

Predsjedničin STEM revolucionar u funkciji širenja medijskih podvala

Je li predsjedničinom savjetniku širenje te „vijesti“ odnosno medijske podvale bilo prevažno pa se zaboravio upitati gdje li će njegovo dijete biti 2031? Je li nehotice proširenu medijsku podvalu tim člankom ujedno slučajno obdario i svojim vizionarskim i slavodobitnim popratnim komentarem: „Ono kad trolaš pa zatrolaš samog sebe. Kad u raspravi o edukaciji pljuješ po digitalnim kompetencijama i STEM, a hvališ Kardelja (!) pa ti izvuku…“.

 

 

Za objavu su se odmah zalijepili čak i pravovjerni reprezentanti HDZ-ove progresivne mladeži, ali i mnogi drugi, iako je lako uočljiva meta zapravo prof. Letica.

Možda i nehotice šireći Rašetine „umotvorine“, predsjedničin savjetnik Nenad Bakić se pritom, sa „smješkićem cvikerašem“, prepun dobročiniteljske nesvađalačke naravi, na kraju i pohvalio kako ima još 30.000 čitanja drugog članka (opet o dr. Letici) po naslovom „Ovaj lik, nam 27 godina prodaje maglu…“ iz „Liberal.hr“.

Obrazovna revolucija, „na putu nacionalne distribucije kao Ujedinjeno Kraljevstvo“.

 

 

I ide dalje – sve do kraja, ili dok ne ogladni i pojede svoju djecu.

 

Povezane kolumne 

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2017/10/09/verbalni-ispadi-i-promicanje-kulture-uvreda-od-strane-savjetnika-kolinde-grabar-kitarovic-na-drustvenim-mrezama/

 

Mate Smogovac /Hrvatsko nebo

2 thoughts on “Je li Nenadu Bakiću važnije proširiti laž da je branitelj Mladen Pavković ustvari bio TITOIST, nego li pitati se gdje će njegovo dijete biti 2031. ?

Odgovori