KUTINA : STRAVIČAN DOGAĐAJ U KUTINI, PRONAĐEN AUTOMOBIL SA SPALJENIM TJELIMA MAJKE I DVOJE DJECE!

Vrijeme:1 min, 35 sec

 

Stravična tragedija zadesila je Kutinu ,  policija je pronašla  oko 9 sati ujutro kod kutinskog naselja Husain automobil i tri spaljena tjela, Kako izvjetavaju mediji navodimo teskt portala 24 sata,  obližnjoj šumi je u utorak oko 9 sati pronađen je automobil. U njemu su bila tri spaljena tijela, potvrdila nam je PU sisačko-moslavačka. Kako doznajemo, radi se o majci (29) s područja Kutine i  njenih dvoje male djece, starih 1,5 i 5 godina.

Sinoć se putem društvenih mreža proširila vijest o navodnom nestanku majke s dvoje djece, a jutros je otkriven stravičan prizor kod Husaina!

Djed stravično stradale djece izajvio je kako u ponašanju majke nije primječeno ništa neobično u ponašanju majke proteklih dana!

“Žena je u ponedjeljak nakon posla došla kod bake i djeda po svojih dvoje djece i otišla. Isključila je mobitel i nestala. Djed i baka zabrinuli se se za njih, mislili su da su doživjeli prometnu nesreću. Kako ih nisu mogli dobiti, navečer  su prijavili njihov nestanak.”, piše 24 sata!

– Nije ostavila nikakvo oproštajno pismo. Sve je bilo normalno. Nitko ne zna zašto je to napravila, to i mene zanima. Djeca su bila kod bake, došla je po njih i nestala. Sin je čekao kad će doći kući, onda je zvao prijatelje, rodbinu. Na kraju je nazavao policiju, mislio je da se dogodila prometna nesreća. Zvali smo je na mobitel, ali bila je nedostupna. Koliko ja znam, šumari su našli automobil i vjerojatno pozvali policiju. Nismo još dobili nikakve službene informacije.  Prema ponašanju policije primijetite da se nešto dogodilo, onda sam došao tu – rekao je svekar.

Inače, suprug nestale žene je teško bolestan i već neko vrijeme vodi bitku s tumorom na mozgu. 

Policija je trenutno na terenu i obavlja očevid te utvrđuju identitet žrtava.

U autu našli tijela majke i dvoje male djece

 

https://www.facebook.com/24sata/videos/1808725705828632/

 

24sata.hr/https://www.24sata.hr//Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)