Nasilje nad djecom Denisa Bobeta povjerenika  MOST-a  za Splitsko -dalmatinsku županiju

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Uredništvo Hrvatskog  neba  je dobilo mail  gospodina Mara Filipovića u kojemu poštovani Filipović ukazuje na nasilje  Denisa Bobeta povjerenika  MOST-a  za Splitsko -dalmatinsku županiju  .Mail prenosimo u cijelosti bez ikakovih izmjena

 

 

 

 

Županijski vijećnik i povjerenik MOST-a za Splitsko-dalmatinsku županiju je kao profesor tjelesnog odgoja u osnovnoj školi FRA Pavla Vučkovića u Sinju udario učenika na satu tjelesnog odgoja i to unuka Ivana Zorice bivšeg alajčauša sinjske Alke i sadašnjeg predsjednika Časnog suda. Njegov mentor Miro Bulj pokušava zataškati cili slučaj a bez trunke obraza svim ostalim političarima dili predike dok svoga pobočnika koji tuče dicu i maltretira ih skriva da narod nezna i da pokupi što više glasova. Prite svima i nedopuštaju ikome da se o ovome bavi zato je ovo jedini način da vas upozorim što se događa u Sinju.

E sada molimo toga Mira Bulja da ostane dosljedan kao što nam svida puni glave po cile dane i odrekne se svoga pobočnika i županijskog vijećnika Denisa Bobete JAVNO.

Ili nek se obojica pospu pepelom i puštu nas na miru sa svojim predikama o moralnosti, hrvatstvu i poštenju.

O ovome bruji cili grad Sinj a niko ništa ne poduzima.

Di je sada pravobraniteljica za djecu, BABE i ostala ekipa…..

 

Hrvatsko nebo

Odgovori