“PROZVALI GA, ODGOVORIO IM”Karamatić ekspresno odgovorio novinarima s “Halal – certifikatom”

Vrijeme:1 min, 57 sec

 

Nakon što je predsjednik HSS-a i izaslanik u Domu naroda Mario Karamatić prozvan na jednom portalu, odgovorio je na novinarske prozivke na njemu svojstven način.

 

Naime, portal Dnevno.ba u svojem tekstu prozvao je Marija Karamatića.

“Ko zna po koji put “uvaženi” gospodin Karamatić nam drži lekciju, kako je za Bosnu i Hercegovinu, a svim silama se upreže, da državu Bosnu i Hercegovinu, priznatu po međunarodnom pravu, prikaže u što lošijem svijetlu, a istakne Hrvatsku, čiji je vjerojatno i državljanin.” piše ovaj portal u kontekstu donesene Deklaracije Doma naroda PS BiH.

Osim za deklaraciju, Karamatića su prozvali i zbog nedovoljne ljubavi prema Bosni i Hercegovini i usporedili ga s Miloradom Dodikom navodeći da Karamatić BiH smatra nužnim zlom.

Kiseljački matičar i imam ljubavnik

Dotakao se novinar i situacije s paljenjem vozila imama iz Kiseljaka pristupajući temi selektivno i neobjektivno, a zasmetala mu je i udruga navijača “Uvijek vjerni Herceg-Bosna”

Tekst je završen podsjećanjem na engleske lordove koji su nedavno posjetili Sarajevu uz par prigodnih latinskih polovica.

Na sve ovo, Karamatić je ekspresno odgovorio a objavu prenosimo u cijelosti:

Kad komunjare i Hrvati sa Halal certifikatom postave pitanje ja odgovorim da se ne misle više što i kako.

1. Bosna i Hercegovina sama sebe prikazuje u toliko lošem svjetlu da barem tomu moja “pomoć” nije potrebna.

2. Što se tiče Kiseljaka i “fašizma” prema Bošnjacima u njemu, korektno bi bilo od rečenog portala da napiše barem natuknicu kako je , npr kiseljačkom Imamu vozilo zapaljeno jer je ” krećo” komšijinu ženu pa isti zapalio imamovu Škodu. Inače komšije Bošnjak, supruga Bošnjakinja. I Imam također.

3. Da, često otpjevam himnu Hrvatske, znam tekst iste, kao i svi ostali koji žive u BiH ne znam tekst himne Bosne i Hercegovine.

4. Ne mogu se “zakunuti” kako napisa ovaj “hrvatski” portal, niti u RH , a niti bilo gdje drugo da je Bosna i Hercegovina moja zemlja. Moja je Herceg Bosna, koju smo unijeli u Bosnu i Hercegovinu, ako ćemo je zajedno graditi – može. Ako netko misli da ćemo biti nečije sluge, nećemo, uzmemo svoje i odošmo. #HRHB

Savjet novinarčićima sa halal certifikatom ( besplatan ) – poslušajte što govori vaš narod a ne engleski lordovi.

 

Kad smo već kod latinskih poslovica, ona “Boj se Danajaca i kad ti darove nose” dobila je sasvim novo značenje.

 

Dnevnik.ba/ http://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)