SBB: Izetbegović neka odgovori što zna o ubojstvima Leutara, Ugljena…

Vrijeme:59 sec

 

 

Savez za bolju budućnost /SBB/ traži od lidera SDA Bakira Izetbegovića da kaže što zna o montiranim procesima ili ubojstvima zamjenika ministra unutarnjih poslova Federacije BiH /FBiH/ Joze Leutara ili pomoćnika direktora Agencije za istrage i dokumentaciju /AID/ Nedžada Ugljena.

 

Osim toga, SBB traži odgovor od Izetbegovića i o “atentatu na Sefera Halilovića, linču nad Mušanom Topalovićem Cacom i mnogim drugim žrtvama tajne policije AID, kojom je on tada politički i operativno rukovodio”.

U priopćenju ove stranke ističe se da lider SBB-a Fahrudin Radončić na suđenju u Prištini nije optužio Bošnjake za početak rata, kako tvrdi Izetbegović.

“Predsjednik SBB-a je rekao istinu da je Ramiz Delalić Ćelo ubijen samo 24 sata nakon što je u intervju “Slobodnoj Bosni” najavio da će otkriti nalogodavce i izvršitelje ubojstva Nedžada Ugljena i da je o tom ubojstvu Bakir Izetbegović unaprijed sve znao”, navodi SBB.

U priopćenju se dodaje da Radončić lako može objasniti svoje bogatstvo, dok će Izetbegovićima teško biti  objasniti gdje su nestale milijarde ukradenih ratnih donacija i stotine kilograma zlata i srebra, koje su neovlašteno prikupljali i ukrali od građana tijekom rata u BiH./HMS/

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)