V . Zelenika : E moj narode ……

0

 

Stalno se vrti kako nam treba reforma obrazovanja.

Slažem se.

Ali KAKVA obrazovanja?!?

Recimo ljevičari…

Zar je obrazovan čovjek onaj koji podržava pedofiliju…?!?

Ili je “obrazovan” onaj koji biskupu kaže “umri zli ku*vin sine”?!?

A tek onaj PROFESOR koji se “sere” na Bleiburg…?!?

Da li su obrazovani naši DESNI političari koji pristaju na sve što od njih zahtjeva EU i mala agresivna ucjenjivačka skupina u Hrvatskoj?!?

Da li je obrazovana osoba ona koja bude predsjednik ustavnog suda,a uzima nezakonite plaće,ili član ustavnog suda koji pozdravlja sa “smrt fašizmu,sloboda narodu”…?!?

Da li bi jednoj “obrazovanoj” osobi (poput naših DESNIH EU parlamentaraca) netko mogao prodati 10 kila ribe po punoj cijeni,ako znaju da je 1 kg pokvaren?!?

Naravno da ne,ali oni nemaju isti odnos prema sebi,svojoj kući i svojima,kao što imaju spram dobrobiti Hrvatske i onih koji su ih birali.

Njima je “dinar” i vjera i nacija.Njihova briga za državu koju predstavljaju započinje kad se dirne u njihov džep.

Odgovorno tvrdim da Hrvatsku sustavno uništavaju “obrazovani”.

Ti tzv obrazovani su zakazali,ti koji su Hrvatsku trebali predstavljati u svijetu,ti koji su pisali zakone,ti koji sude,ti koji nam uče djecu,ti koji su trebali osigurati radna mjesta,ti koji nas trebaju vodit…E baš ti su zakazali,da ne kažem nešto ružnije.
A tek novinari…?!?

E o njima ne mogu izbjeći ružno…

KAKAV IDIOT MOŽE UŽIVATI U BLAĆENJU SVOJE ZEMLJE ?!?

Pa kad spojiš političare,suce i profesore koji vole samo sebe,a preziru zemlju i ljude koji vole tu njihovu ZAJEDNIČKU zemlju sa novinarima koji će njihove poteze hvaliti i zvati “naprednim” a one koji istinski vole zemlju “nazadnim”,
onda dobijemo ovo što imamo.

Jer onaj “nazadni” ne može uzimati nezakonite plaće,mora se svojski potruditi da zaradi kruh djeci i nema vremena da osuđuje svaki njihov loši potez,niti to ima od koga čuti.

Jer nakon naporna dana i brige za egzistenciju,kad sjedne napokon i upali TV, vidi “naprednu” Maju Sever sa svojim gostom,također “naprednim” Ž. Puhovskim ili “još naprednijim” likovima iz GONG-a,GOLJP-a, DOCUMENTA-e,KONTRA-e i sličnim,što može čuti…?!?

Kao kad je jedan naš nakon ženidbe rekao:

-Ništa nisam zna’ dok mi žena nije objasnila.Sad znam da mi ne valjaju ni ćaća ni mater,ni kumovi ni prijatelji,ni braća ni sestre..!!!

Pa ti tako nama “nazadnima” objasne da je Hrvatska stvorena 1945,da smo agresori na vlastitu zemlju ako smo bili branitelji,pa nam objasne da bravar-smjer klavir i zvijezda petokraka moraju biti u svakoj kući jer su pobili SAMO nekoliko desetaka tisuća Hrvata,pa da u SVRHU NAPRETKA ČOVJEČANSTVA moramo podržavati i abortus i homoseksualnost,i NAJVAŽNIJE …TI NAZADNJAČE MORAŠ RADIT I TRPITI,NIKAKO NE SMIJEŠ ULAZIT U KRUGOVE GDJE SE DIJELE SINEKURE.
SVRHA TVOG POSTOJANJA JE DA BUDEŠ “MALI OD KUŽINE” NAPREDNIH!!!

Nažalost,čak i kad sve vide,imamo MILIJUN “tulavih kmetova” koji im vjeruju.

Jer i među “nazadnima” ima plaćenih “naprednih” koji naplaćuju svoj život među takvima da ne bi slučajno otkrili “toplu vodu”,te krenuli motkama i vilama na “napredne”.

 

DRAGA MAJKO,MENI JE OVDJE DOBRO.
NEKA,TAKO MI I TREBA.”Šire sotonske fraze,
da nas poraze”
E MOJ NARODE

 

Vlado Zelenika /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara