“KRIVOTVORENJE POVIJESTI”Bošnjaci u Jajcu kradu povijest i veliku bitku hrvatskog naroda

Vrijeme:56 sec

 

…..U postdaytonskoj Bosni i Hercegovini, dijelovi tzv. Armije RBiH kao da su se odlučili obračunati s Mujom i Hasom. Tako ovi hrabri borci u humoru prestižu čak i popularni dvojac iz viceva.

Najnoviji humorni uradak stiže iz Jajca. Armija u Jajcu slavi dan oslobađanja grada s kojim ima veze jednako kao i gore spomenuti dvojac. Naime, što god tko mislio o tome, Bošnjaci nemaju veze s oslobađenjem Jajca, no to im nije zasmetalo. Ni s Donjim Vakufom nemaju veze jer su u isti ušli tek kad su se povukle srpske snage prema Jajcu.

Vlast na lokalnoj razini u kraljevskom gradu obnašaju Bošnjaci. Na zadnjim izborima njihov kandidat za načelnika osvojio je 54, 88 posto glasova, dok je kandidat ispred hrvatskih stranaka uzeo 45, 12 posto. Valjda misle da su samom tom činjenicom sposobni tumačiti i povijest pa su odlučili slaviti dan oslobađanja Jajca jer i u vijeću čine većinu…..

 

……….Više na stranici:Herceg Bosna/Moja Domovina……….

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/09/07/krivotvorenje-povijestibosnjaci-u-jajcu-kradu-povijest-i-veliku-bitku-hrvatskog-naroda/

 

Herceg Bosna/Moja Domovina/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna /Hrvatsko nebo

Odgovori