LICEMJERNA SDA Ako je Herceg Bosna udruženi zločinački podhvat, što je RBiH, čija je vojska -Armija RBiH počinila višestruko više zločina?

Vrijeme:56 sec

 

-Bez HR HB i HVO-a bio bi ostvaren velikosrpski plan osvajanja BiH. HR HB i RH pomogli su i u naoružavanju muslimanske vojske Armije R BiH i zbrinjavanju tisuća bošnjačkih izbjeglica. Zbog čega se onda Herceg Bosna danas sotonizira i tko to čini retorički se upitao Šoljić i ponudio odgovor: Zato jer nekima nije bilo u interesu da se Hrvati obrane. Oni koji su bili protiv HR HB bili su i ostali protivnici ravnopravnosti Hrvata, kazao je, te dodao:.

-Oni koji su osporavali HR HB, danas osporavaju Hrvatima pravo da sami biraju svoje političke predstavnike, kao da su Hrvati idioti pa trebaju tutore, osporavaju im da imaju svoj rtv servis, što u Europi imaji i nacionalne manjine, a u posljednje vrijeme osporavaju i pravo Republici Hrvatskoj da poveže svoj teritorij pelješkim mostom, kazao je Šoljić.

 

……….Više na stranici:Herceg Bosna/Moja Domovina……….

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/08/29/licemjerna-sda-ako-je-herceg-bosna-udruzeni-zlocinacki-podhvat-sto-je-rbih-cija-je-vojska-armija-rbih-pocinila-visestruko-vise-zlocina/

 

Herceg Bosna/Moja Domovina/ http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)