D .Bašić: Poštovana predsjednice Republike Hrvatske  Kolinda Grabar Kitarović, poštovani predsjedniče vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, poštovani saborski zastupnici HDZ-a

Vrijeme:2 min, 40 sec

 

ured@predsjednica.hr

gradjani@vlada.hr 

klubhdz@sabor.hr

 

Poštovana predsjednice Republike Hrvatske  Kolinda Grabar Kitarović, poštovani predsjedniče vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, poštovani saborski zastupnici HDZ-a.

Uz svaku obljetnicu uz svaki izlazak pred govornice čitam u tisku ili gledam kako se ispričavate svima i svuda posebice Srbima kao nacionalnoj manjini a za njima Bošnjacima.   Poštovana predsjednice Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, poštovani predsjedniče vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, poštovani saborski zastupnici.

Osuđujete mržnju, nasilje, “desni ekstremizam “,  pozivate se na antifašizam (osobno držim da bi na prava pitanja i sami teško točno definirali što je to uistinu antifašizam u Hrvatskoj) toleranciju, humanost, pozivate na zaštitu prava rodnih skupina (!?), LGBT na prava izbjeglica, potpisujete raznorazne deklaracije itd itd  ….

Njih štite i institucije kojima kada dođete na vlast upravljate te institucije uhićuju i branitelje.

I sve bi to bilo posve razumljivo da isti takav odnos imate i prema neskrivenoj mržnji  spram vjernika Hrvata katolika koja i su većina u ovoj zemlji, spram branitelja koji su stvorili Hrvatsku u kojoj obnašate svoje dužnosti i sjedite u saborskim klupama.

A ta nas mržnja  zasipa sa svih dalekovidnica sa svih stranica mainstreim medija, sa tisuću fb stranica kojekakovih udruga, sa “antifa” stranica itd. i to se sve plaća i dijelom iz državnog proračuna, dijelom iz proračuna županija, lokalnih zajednica, proračuna gradova iz državnih poduzeća.

Velikim sumama novaca se sve to financira a sav taj proračun najviše pune baš oni  prema kojima je i uperena ta mržnja. Vjernici Hrvati katolici.

Moram Vas podsjetiti  i da ste Vi gospodo koji obnašate sada  sve te dužnosti i izabrani na ta mjesta glasovima većine katolika  i branitelja  ne glasovima “antifašista”  i manjina, glasovima LGBT, glasovima rodnih skupina, raznoraznih nevladinih udruga. Oni biraju neke druge.

Trebaju Vam dokazi za ovo što tvrdim. Možete ih naći na ovom malenom  portalu i još par neovisnih portala možete ih naći  sami na već spomenutim mainstreim medijima mogli ste ih vidjeti na svim dalekovidnicama, možete ih naći na raznoraznim antifa i NVO portalima i  FB stranicama.

Bujica mržnje i netrpeljivosti spram Crkve vjernika i branitelja.

Valjda gledate tv, čitate tisak, valjda i Vi otvorite nekada FB stranice.

Ja još nisam čuo da ste  se u svojim istupima na isti način založili za prava te najveće skupine u Hrvatskoj, rijetko institucije posežu i za kažnjavanjem takove mržnje i netrpeljivosti nikada to ne čine hitro kao kada je u pitanju “desni ekstremizam “.

Hoće li se nekada promijeniti to gospodo, jer ne zaboravite većina naroda je želila promjene u odnosu na vlast SDP-a i njihovih satelita a promijenilo se nije ništa. Čak su Vladi Andreja Plenkovića “prirodni saveznici ” isti oni koji su bili partneri SDP-a u obnašanju vlasti, isti oni koji su optuživali Hrvatsku branitelje i dr.Tuđmana, njegove generale i suradnike za ” zločinački pothvat ” 90-ih, isti oni koji su Hrvatsku optuživali za dijeljenje BiH itd. itd.

Poštovana predsjednice Republike Hrvatske  Kolinda Grabar Kitarović, poštovani predsjedniče vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, poštovani saborski zastupnici učinite nešto i za nas, za nas koji smo Vam i  dali najviše glasova.

Nećete si valjda dopustiti da budete još samo jedna vlast u nizu koja nas je iznevjerila

 

Daran Bašić /Hrvatsko nebo 

 

 

 

 

Odgovori