Ivan Botica : Harač

1

Na današnji dan za točno 5 mjeseci počet će najveća organizirana pljačka u povijesti hrvatskog naroda. I neće je izvesti nitko izvana. Bar ne direktno. Izvest će je naše “cvijeće”.

Biti će to točka na “i”..

Porez na nekretnine imat će nesagledive posljedice. Jednim birokratskim potezom izvlastit će vas od svega što ste stekli vi, vaši roditelji, djedovi ili pradjedovi. Sve će vam to nezasitne pijavice uzeti ako ne budete redovno plaćali najamninu.

Najamninu za ono što je VAŠE. I što ste već višestruko isplatili sa stotinu poreza i nameta.

Nevjerojatno mi je da mnogima i dalje nisu jasni razmjeri onoga što se sprema? Jeste li svjesni da ćete morati raditi da biste plaćali najamninu za STAN KOJI JE VAŠE VLASNIŠTVO? Jeste li svjesni da će vam UZETI DJEDOVINU ako upadnete u krizu i ne budete mogli plaćati cifre koje će oni sami odrediti? Kad im bude malo, a bit će – cifre će narasti. I opet. I opet. I opet dok god ne puknete.

Politička opcija koja je danas na vlasti žestoko se protivila porezu na nekretnine dok je bila u opoziciji i tumačila kako je taj porez ČIN VELEIZDAJE. U predizbornoj kampanji su obećavali da će baš oni taj porez spriječiti.

Toliko krvi proljevene za domovinu, tolike jame pune kostiju naših predaka okreću se ponovno, vapeći za jednim odgovorom:

“Tko su te osobe koje stoje iza ovakvih mučnih i bolesnih ideja??”

Ako se ovakva odredba sprovede u praksi, a svi su izgledi da do ovog stanja haračenja dođe, odričem se hrvatskog državljanstva i tražim njemačko! Na što po mjestu rođenja i zakonima Njemačke imam pravo!!?

 

Ivan Botica /Hrvatsko nebo 

Facebook komentari

komentara