Hrvoje Marušić : Ovo graniči sa zonom sumraka!

Vrijeme:1 min, 30 sec

 

Zbog ove moje objave uzburkala se cijela Hrvatska javnost.

Sad kad pogledam vlastitu objavu mogu rec da nije primjerena javnoj komunikaciji. Međutim isto tako moram kazat da sam isprovociran nepravdom i relativizacijom krivnje,ovako reagirao. Na Hrvatsku je izvršena agresija 1991g i mi kao narod,uz velike žrtve uspjeli smo ostvarit Hrvatsku samostalnost. Naši generali su u Hagu dokazali nevinost,a akcija OLUJA od svih međunarodnih čimbenika proglašena je čistom kao suza. Dakle Hrvati su u ovom ratu bili žrtve,a nikako agresori. Ponukan tim činjenicama,reagirao sam na način da sam pogrdnim imenima nazvao inicijatore te akcije,i rekao iza čega i sada stojim da ovu akciju smatram činom veleizdaje! Zar nije veleizdaja kad nakon tisuća mrtvih i raseljenih,uništenih gradova od strane srpskog agresora,neka udruga traži ispriku Hrvata prema agresoru?

Ovo graniči sa zonom sumraka!

Nisam pozvao na nikakav linč aktivista,vec sam rekao da ih treba sudit za VELEIZDAJU! Isto tako sam rekao da za veleizdaju postoji smrtna kazna,bar u nekim državama. Naravno postoje i druge kazne ako im se krivnja dokaže.

Dakle još jednom ponavljam,nisam pozvao na nikakav linč,ubojstva ili bilo kakve nasilne radnje prema ikome osim poziva na suđenje i utvrđivanje činjenice postoje li elementi veleizdaje ili omalovažavanja Hrvatske države i Hrvatskog naroda.
Za razliku od nekih,ne tako davnih ubojstava 200.000 Hrvata bez ikakvog suđenja,,ja se pozivam na pravnu državu i sud!
A glede mog angažmana u HDZ-u …

Od prije lokalnih izbora nemam više nikakvih kontakata sa dužnosnicima stranke,praktički ne obnašam nikakvu funkciju u stranci,osim što sam predsjednik zajednice poduzetnika i obrtnika,a mandat mi je na samom kraju.

Naravno da HDZ nema nikakve veze sa mojim stavovima,niti ja stojim iza aktualne politike HDZ-a !

FB komentar Hrvoje Marušić 

Hrvatsko nebo 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)