Izetbegović: Hrvatima bi bilo bolje da su skloniji kompromisu, neće biti podjele RTV sustava po etničkom principu

Vrijeme:55 sec

 

…..“Ja sam od gospodina Čovića tražio da kontaktira gospodina Radončića, tako da se dogovorimo da se relaksiraju odnosi. Da se ne dogodi da ja budem u Mostaru na ručku dok ovdje oni napadaju Izvješće o radu Vijeća ministara. Tako da se malo relaksira taj odnos između SBB-a i SDA. Međutim, jučerašnje izjave gospodina Radončića su zakovale jedan nejasan odnos njega spram mene i spram Vijeća ministara”, kazao je Izetbegović.

Dodao je da je nakon toga procijenio da nema svrhe sastajati se, jer neće biti poslana poruka pomirenja i dobrog odnosa i sa Dodikom, kao ni sa Radončićem.

“Da se to moglo postići, to bi vrijedilo odlaska u Mostar”, precizirao je Izetbegović, navodeći da je potreban sastanak koalicijskih partnera, sastanak s partnerima iz Saveza za promjene, eventualno, prošireni sastanak sa predsjednicima svih parlamentarnih stranaka koje su se obavezale za ubrzani europski put…..

 

……….Više na stranici:Herceg Bosna……….

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/07/26/izetbegovic-hrvatima-bi-bilo-bolje-da-su-skloniji-kompromisu-nece-biti-podjele-rtv-sustava-po-etnickom-principu/

 

Herceg Bosna/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

One thought on “Izetbegović: Hrvatima bi bilo bolje da su skloniji kompromisu, neće biti podjele RTV sustava po etničkom principu

  1. Izetbegoviću, otac ti je bio krvnik vlastitoga naroda.
    Sluge takvoga kalibra njihovi gospodari iskoriste i odbace.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)