KRSTIČEVIĆ : Ostajem ministar obrane, želio sam prodrmati sustav

Vrijeme:52 sec

 

Ostajem ministar obrane. Davanjem ostavke želio sam malo prodrmati sustav, da se zna tko je tko, kazao je jutros na kolegiju u Ministarstvu obrane svojim pomoćnicima i vojnim zapovjednicima ministar obrane Damir Krstičević, objavio je Jutarnji list.

Sastao se s talijanskom kolegicom Robertom Pinotti, a po završetku sastanka dat će izjave. Ministar bi tada mogao dati konačan odgovor na pitanje ostaje li pri svojoj ostavci ili od nje odustaje.

Ministar i njegova talijanska kolegica Roberta Pinotti dali su izjave nakon sastanka. Pinotti ga je pozvala u Rim i zajednički posjet vojsci u Afganistanu.

Ja sam ministar dok me Sabor ne razriješi. Dat ću sve odgovore, sada to ne mogu. Mislim da je sve jasno, rekao je Krstičević. Izrazio je zahvalnost svima u Dalmaciji, na gašenju požara, i solidarnosti. Iz ovog moramo izvuči lekcije kako da sustavi budu bolji jer uvijek ima nogućnosti za poboljšanje.

Krstičević je dao ostavku nakon izjave predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović da vojne snage nisu na vrijeme počele gasiti požar u Dalmaciji.

 

HMS/http://hms.ba/ Hrvatsko nebo 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)