Mladen Pavković : Gospodine Plenkoviću kratko i jasno!

Vrijeme:1 min, 40 sec

 
Poštovani gospodine i uvaženi predsjedniče Vlade Republike Hrvatske! Kratko i jasno. Kako može Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i Vlada RH biti u koaliciji (suradnji) sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom (SDSS), odnosno kontraverznom udrugom Srpsko narodno vijeće (SNV) Milorada Pupovca, kad u tjedniku „Novosti“, kojeg financiraju i hrvatski poreski obveznici (sic!), a izdaje SNV-e, uz ostalo piše da je

 “1998. umro, bezveznjak koji je vodio Hrvatsku još je jednom demonstrirao manjak elementarnog kućnog odgoja te njegovoj obitelji nije poslao ni telegram sućuti. Bezveznjak se zvao Franjo Tuđman “

(Novosti, 7.srpnja 2017., str.2).

 

 

http://www.portalnovosti.com/rabljena-sedmica-zlo-u-vladi

 

 

Oni također prvog predsjednika hrvatske države nazivaju i „zloduh“!

Zatim se u istim novinama (ako se to novinsko smeće uopće tako i može zvati) prenosi izjava nekog Martina Jandrašića, majora JNA i pukovnika HV-a koji uz ostalo ističe da „nema više sumnje da je država (misli na Hrvatsku!) postala kopija Endehazije i ustašije.“ Potom kaže da ona „ne ide tim pravcem već da je to i postala“ te da je to „propast za ljude“. Uz to ovaj pukovnik HV-a (tko mu je dao čin?) navodi da mu je ” žao onih koji će ostati i morati živjeti u takvoj državi, u fašističkom miljeu“(str.14.).

Pa, ako je tako, a kod njih jeste, iz broja u broj, što će vam cijenjeni i uvaženi gospodine Plenkoviću netko tko svetinju hrvatske države smatra „bezveznjakom“ ili pak konkretnije onaj koji se „potpisuje“ kao izdavač novina, a koji „propagira“ (iz broja u broj) da država koju vodite nema budućnosti, odnosno da je kopija Endehazije i ustašoidna, itd. i tako redom?

Kad je Pupovčeva udruga i stranka u pitanju onda se postavlja i pitanje: kako to da takve riječi nikada nisu napisali, a trebali su, (u „Novostima“), recimo za balkanskog krvnika Slobodana Miloševića, ili pak za Srbiju, koja je bila agresor na Republiku Hrvatsku?

Eto, kratko i jasno!

Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

 

Hrvatsko nebo 

One thought on “Mladen Pavković : Gospodine Plenkoviću kratko i jasno!

  1. Ima toga još i takve stvari će zasigurno biti prevaga za glas na izborima.Mrzitelji mogu pisati svašta ali izostanak reakcije stranke koja se zvala “državotvornom” i čijeg se predsjednika naziva bezveznjakom je čista perverzija kao i trgovina s ovim istim mrziteljima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)