Mira. Š. Markanović : Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, bojte se onih koji ubijaju dušu !

Vrijeme:1 min, 27 sec

 

Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, bojte se onih koji ubijaju dušu !

Količina bezobrazluka koju obilato koriste rukopoloženi čelnici stremi ka granici izdržljivosti.

Vjera,Ljubav i Domovina kamen temeljac je već 13 stoljeća Hrvatima. Danas smo na raskrižju gdje se novcem kupuju ta temeljna načela.Dusa nam je napola ubijena a tijelo velike većine postalo sredstvo koje nepošteno dobivenim novcem pere grižnju savjesti zbog do sada neviđene IZDAJE hrvatskoga identiteta !

Psihološki rat ili tiha agresija proždiru ono naše JA zbog kojeg smo bili sposobni preokrenuti nemoguće u moguće.

Pod krinkom dobročinitelja niječu i izvrću činjenice ,nameću nam lažnu povijest koju je već odavno trebalo revidirati i jasno definirati ! Jugokomunisti su bili a bome su i njihovi današnji sljednici opasniji i pogubniji za Hrvatsku opstojnost i od kuge i od kolere ! Tri su teze (znakoviti njihov broj tri ) kojima bukvalno zatiru svaki pokušaj otpora njihovim memorandumima !

Po njihovim dubokoumnim promišljanjima,

-Crkva je okarakterizirana kao klerofašistička !

-Domoljubi kao sljedbenici zločinačkog režima

-Branitelji kao nepoželjni i negativni faktor koji koci napredak i prosperitet !

Pogubljeni i pod strahovitim medijskim pritiskom ispire nam se mozak i nameće teza da sve u prošlosti treba izbrisati i okrenuti se “modernoj budućnosti” pokunjeno šutimo i nijemo bez ispuštenog glasa darujemo im svoju prošlost a bome i budućnost !

Pa tko smo mi puče Hrvatski ako nam se na rodnom listu izbrisu imena ćaće i matere ?! Od koga i po čijoj volji smo nastali i opstali?! Tko nas je dohranio i odgojio ?! Da li nam je dovoljno ime i prezime a sve ostalo spaliti i pretvoriti u pepeo…..Budućnost bez prošlosti je stablo bez korijena koje polagano umire.

Na nama je da donesemo odluku….Vrijeme nepovratno prolazi i ono jučer nikada neće biti sutra ! ! !

 

Mira Šimić Markanović/Hrvatsko nebo

Odgovori